marți, 15 decembrie 2009

Ce ti-e si cu zapada asta....

Dimineata am plecat de-acasa, din Drumul Taberei, pe ninsoare, dar inca nu se asezase. Si, surpriza, am iesit foarte repede din cartier, era cam 9.40 cand am luat troileibuzul. In alte conditii meteorologice, mai prielnice, faceam mai mult.

Pe parcursul zilei am vazut scenarii apocaliptice, realitatea avea un generic cu o muzica ce te baga in sperieti. Ma gandeam ca o sa fie o adevarata aventura sa ajung acasa. Din centru, din zona Universitatii pana, fireste, tot in Drumul Taberei.

Am plecat de la serviciu pe la 19.20 si am ajuns fara nicio problema in cartier. Nu tu coada pe dealul de la Academie, nimic. Ma uit la stiri acum si vad ca in Bucuresti se circula greu.

Nu stiu cum e asta, dar intr-unul dintre cartierele bucurestene spre care si dinspre care se circula in general foarte greu, zapada n-a afectat circulatia. Sa fiu eu un om teribil de norocos si sa fi nimerit niste momente fara trafic? Sau situatia nu e chair atat de disperata peste tot?

Mama mea, acum la Deva, ma suna ingrijorata si ma compatimea cum o sa ajung acasa. Ei bine, fara nicio problema. voi ati avut probleme? In tara o fi mai grava situatia? Probabil, doar asa imi imaginez ca se justifica apocalipsa prezentata la tv.

3 comentarii:

  1. Inertia televiziunilor. Au ramas isterice ...

    RăspundețiȘtergere
  2. no, doar ca trebe sa fenteze lipsa de shock'n'awe de pe scena politica...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca nu e isterie nu e rating. Eu am iesit din parcare foarte greu (numai cu lanturi am putut) dar dupa aia a fost parfum.

    RăspundețiȘtergere