miercuri, 27 iunie 2012

Penibila Andreea Marin

Da, ei bine, scriu despre Andreea Marin. In toata nebunia cu participarea la Consiliul European, cu "sinuciderea" lui Adrian Nastase, cu audierile de ambasadori am dat si peste o stire despre Andreea Marin. Am ajuns la ea din link in link.

Invitata sa primeasca un premiu, s-a aflat pe scena cu o femeie - care era prezentatoarea galei, am dedus - despre care s-ar fi scris in presa mondena ca are un copil cu Stefan Banica Jr., adica sotul stimabilei. Nu stiu cine e si ce face femeia respectiva, n-am auzit de ea in viata mea si nici de scandal pana cand cam citit stirea despre reactia Andreei Marin.

Apriga moldoveanca a profitat de ocazia de a o avea in fata pe potentiala rivala si a insistat sa o intrebe cine e tatal copilului ei. CanCan reda dialogul:

Andreea Marin: Asa ca, Adriana, cu aceeasi eleganta care ma caracterizeaza, intrucat e o prostie care s-a tot vehiculat prin presa, din punctul meu de vedere, o sa te rog sa spui odata pentru totdeauna da sau nu raspunsul la intrebarea: Sotul meu e tatal copilului tau? Da sau nu?
Adriana Nicolae: Din respect pentru familia mea si pentru fetita mea o sa incerc sa nu dau curs acestor lucruri expuse de presa...

A. M: Din respect pentru copiii nostrii, care au avut de suferit din pricina faptului ca n-ai lamurit lucrurile la timp, o sa te rog sa le lamuresti acum. Da sau nu?
A. N: Cred ca nu este cazul. O sa invit aici in scena..( aplauze)
A.M: Da sau nu?
A.N: Nu este cazul!
A.M: Da sau nu?
A.N: Nu este cazul!
A.M: Da? Da? Deci nu stii cine e tatal copilului tau si iti doresti sa perpetuezi acesta necunoscuta.
A.N: Nu vreau sa dau curs acestui...
A.M: Este sotul meu tatal copilului tau? Da sau nu?
A. N: Nu vreau sa vorbesc despre asta!
A. M: Am inteles. Asta spune totul despre eleganta in atitudine, va multumesc!


Merita urmarit si filmuletul, ma amuza cum ii tragea microfonul din mana doamna Marin-Banica pentru a insista, acompaniata de zambetul ei fals, asupra intrebarii. 


I-a placut mereu sa se considere o doamna si a sublinit asta ori de cate ori a avut ocazia, mai ales cand a vrut sa se puna in contrast cu Mihaela Radulescu, o "ne-doamna".


Ei bine, comportamentul ei nu a dovedit decat ca e o tzatza. Ma scuzati, n-am diacritice, si vroiam sa intelegeti la ce ma refer.


Ca femeie, sunt adepta confruntarii directe. Si eu probabil as incerca sa transez lucrurile inainte de a lua o decizie privind familia mea. Dar n-as face-o public. Evident, nu sunt vedeta ca Andreea Marin sa mi se ofere ocazia de a o face public. Ea a gresit, a fost penibila. Ce vroia, clarificarea publica, odata pentru totdeauna, a unui scandal despre care stie toata lumea si care "i-a afectat copiii"?

Ei bine, doamna Marin-Banica, in acest moment cred ca acei copii invocati sunt foarte mandri. Un scandal probabil uitat, la cate apar in fiecare zi, durata de viata a unor astfel de informatii este foarte scurta, sau necunoscut - asa cum nu stiam eu de el sunt mii de oameni care nu citesc niciodata presa mondena si nu urmaresc emisiunile de gen, a fost readus in atentie.


"Asta spune totul despre eleganta in atitudine", a spus ironic Zana Surprizelor. Asa este, si despre eleganta ei, si despre eleganta interlocutoarei. Pentru ca, sincer, mai eleganta mi s-a parut "suspecta de serviciu". Lipsa de eleganta a Andreei Marin e ilustrata si prin replica: "Deci nu stii cine este tatal copilului tau". Pare o paruiala intre vedetute gen Mantea (in perioada cat am stat cu copilul in concediu maternal am mai prins niste emisiuni in care am aflat cine e Mantea si ca e o certareata) si o alta de calibrul ei, nu reactie de diva, cum se considera doamna Marin-Banica.


Total neelegant mi se pare atitudinea organizatorilor galei. M-am lamurit, erau premiile VIP. Cand stii ca exista un conflict intre doi invitati, nu ii pui la aceeasi masa sau pe aceeasi scena. Dar e clar ca si ei au cautat scandalul. Nu se poate ca cineva atat de bine infipt in viata mondena sa scape asta din vedere.


Ceea ce s-a dorit, s-a obtinut: un nou scandal, probabil mult mai apetisant decat cele din politica. Si probabil ca e "carnita" pentru media cateva zile de-acum incolo. Nu de alta, dar vad deja ca se cere parerea psihologului asupra reactiei Andreei Marin si cine stie ce alte idei de articole or mai aparea.

8 comentarii:

  1. o mizerie. gala premiilor VIP? VIP de unde? eu niciodata nu o sa inteleg de ce se duc artisti (buni) la asemenea susanele.

    RăspundețiȘtergere
  2. VASILIU MIRCEA PAUL pointlessman27 iunie 2012 la 20:15

    Mare multumire ! Mi-a trecut si mie pe la coada ochiului ceva despre "eveniment" dar, cum nu pot s-o sufar pe Andreea Marin (si viata e prea scurta), n-am mai adincit haloimasul. Asta e rolul unui ziarist bun - sa muste. Nu exista probleme mari si probleme mici - exista doar probleme care trebuiesc lamurite fara mila. Inca o data multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt de acord cu tine.

    Atitudinea "zvonistei" mi se pare incalificabila si de PROST GUST in conditiile existentei unor zvonuri repetate obsesiv de media de scandal --> acestea iti distrug reputatia tie si copiilor (da, sa vezi ce bine te mai simti cand iti vine copilul plangand de la scoala ca ceilalti isi bat joc de parintii lui si de ceea ce sunt/fac ei) iremediabil, mai ales ca zvonurile sunt tratate la modul de "lucruri confirmate".

    Scuza-ma, dar daca esti complet nevinovata si nu ai nimic de ascuns, nu esti tu autorul si intretinatorul zvonurilor, care era problema sa clarifici situatia si sa spui un scurt "da" sau "nu" unei persoane care are probleme in casnicie din cauza ta???

    Te rog sa iti aduci aminte de un interviu in care amandoi sotii Banica l-au sustinut (interviu foarte rar in care sa fie amandoi) si in care au adus vorba si despre probleme familiale pe care le-au avut si peste care au decis sa treaca impreuna. Chiar au mentionat ca sunt o familie normala care are si ea probleme ca in orice familie.

    DECI: Mi se pare o TOTALA MARLANIE atitudinea tipei aleia, care a ales sa intretina zvonurile si barfele.

    Te rog sa retii intrebarea pusa cu cap de Andreea: "Sotul MEU e tatal copilului tau? Da sau nu?"
    --> e clar ca nu a vrut sa se bage in viata intima a marlancei, ci a dorit din tot sufletul sa obtina o confirmare/infirmare oficiala a protagonistei zvonurilor ca sa inchida gura presei de scandal (cu care se lupta de multa vreme, pe care i-a dat in judecat asi a castigat procese contra lor).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit cineva care a inteles exact despre ce e vorba. Cea care a scris articolul se pare ca nu a reusit...

      Ștergere
  4. Doamna reporterita, marlanca e protejata dvs de Adriana.
    Ca sa nu mai spun si ce alceva mai e. I se citeste pe fata.
    Adriana e mizeria umana in persoana.
    Nu sunt fan Adreea Marin-Banica, dar e o femeie care sufera din cauza jegului numit Adriana.
    Merita sa fie facuta de ras si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut filmuletz-ul pe net, e extraordinar! Ceva de genul "mortal kombat", intre stoarfa-de-la-tara si parvenita-cu-pretentii!!! Frumos.
    Si se mai plang femeile din Romania ca barbatzii le desconsidera si le trateaza fara cavalerism. Pai, cum poti sa tratezi asemenea creaturi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti total neconvingatoare. A umilit-o aratand cat de lasa si iefina e cu zvonul mentinut pe piata. Faptul ca astfel de zvonuri se uita nu este un argument pentru a nu reactiona. Din cauza unor oameni ca tine care inteleg asa prost eleganta exista un Nastase si ceilalti. Ca sa integi: vorbesc despre lipsa de reactie. Deci, mai gandeste-te inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iata ca pana la urma s-a dovedit cine a fost tatal copilului: Tantareanu Jr. De ce a mai facut acel circ si nu a clarificat de la inceput situatia ? Ne aflam la ora la care Andreea si Stefan s-au despartit. Probabil ca una din cauzele acestui divort a fost si fatuca asta cu aere de steoarfa. E trist... Foarte trist...

    RăspundețiȘtergere