miercuri, 23 mai 2012

Intotero strikes back - dom'soara care stie ca Suedia are presedinte devine, din nou, secretar de stat

Foto: facebook
Natalia Elena Intotero - poate numele nu va zice nimic. Celor care se ocupa de externe le zice foarte multe. Dom'soara asta, desi doamna maritata cu un domn italian, a devenit din nou secretar de stat, acum la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.

A ocupat aceeasi functie in 2009, numai ca atunci a fost secretar de stat in MAE si se ocupa de relatia cu Parlamentul. La vremea respectiva, Emil Neacsu, jurnalist atunci la Gardianul, a facut un interviu cu ea in care isi demonstra cu prisosinta competentele.

In 2009, CV-ul ei arata cam asa: s-a inscris in PSD in anul 2000. Din anul 2006 este presedintele Tineretului Social-Democrat Hunedoara. Este la al doilea mandat de consilier judetean si este director al scolii generale "Horia, Closca si Crisan" din municipiul Brad. Este licentiata in engleza-romana si relatii internationale si a absolvit masteratul de relatii internationale la Institutul Diplomatic Roman. cunoaste foarte bine engleza si italiana si doar bine, franceza.

Cititi aici interviul care a facut-o celebra, in care nu se prinde de faptul ca Suedia nu are presedinte si se crede colega cu Melescanu, care nu lucra nicidecum in Ministerul de Externe. In declaratia sa de avea spunea ca detine o masina LANCEA Ypsilon.

Nu stiu care sunt meritele ei politice, dar e clar ca este un valoros al PSD, din moment ce de fiecare data cand partidul a ajuns la putere in ultimii ani, s-a gasit si un post de secretar de stat pentru doamna Intotero.Sa speram ca, intre timp, s-a mai pus la curent cu "chestiunile externe", ca de politica externa nici ca am avea pretentia. Dar la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni ii va folosi, probabil, statutul de sotie de cetaten italian si exeprienta ei de viata - daca a avut-o - ca roman in Italia.

PS: Caraghiosul Remus Cernea a devenit consilier de stat in cadrul Aparatului propriu de lucru al Primului Ministru. E clar, noua putere se inconjoara numai de oameni valorosi.


9 comentarii:

  1. E fata ambitioasa, nu vrea sa se rateze la Brad :)Merci de link :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru nimic, Emil. Tu i-ai scos la lumina competentele si inteligenta. :) Noi am brodat de-acolo pornind. Iar dom'soara nu ne-a dezamagit. :)

      Ștergere
  2. Doamna are deci dubla cetatenie . Si romaneasca dar si italiana (prin casatorie) Curios ca in Italia un roman care are aceiasi dubla cetatenie e cam greu de gasit prin ministere . Practic nu exista . :)
    O fi ca fata de sotul italian , PSD are niste obligatii inconfesabile .

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa, asa, combateti cu putere. Ati uitat insa cum stateati pe banii nostri pe la Bruxelles, trimisa de PD-L, fara sa aveti nici cea mai mica competenta? Rau e sa ai memoria scurta!
    Mai nou, si Cernea e caraghios. Toti sunt niste prosti, numai dvs sunteti cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am fost niciodata trimisa de PDL la Bruxelles. Deplasarile mele au fost suportate, in cele mai multe cazuri, de redactia mea, altfel au fost invitatii ale Comisiei Europene sau NATO, in vizite de documentare. Dar deh, asta e treaba fidelilor: sa isi apere oamenii si sa arunce vorbe fara sa aiba nici cea mai mica dovada ca sunt adevarat. E usor sa inventezi. Iar Remus Cernea nu e caraghios de azi, de ieri, ci de cand a aparut in atentia publicului. Guvernul asta promoveaza o serie de nulitati, insa face si mici exceptii, precum Irimescu de la Agricultura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna, Hotnews e PDL!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incompetentii ce se inconjoara de incompetenti nu au viata lunga. Din pacate ajunsi in functii de conducere scurteaza viata noastra. Asta insa sa ne fie lectie pentru ca in ultima instanta incompetenta noastra in a alege conducatori buni o platim. Iata cum aria incompetentei este imn national.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Foarte grav !...
    Cind Udrea, care a tocat "la greu" banii publici (non-profit ?!...) ne spunea de presedintele Norvegiei, era bine ?
    Cind in Parlamentul European, ne reprezinta EBA (stiti cum a fost aleasa si ce partid a promovat-o ?) e bine ?
    Cind Funeriu ne explica "pixelul albastru" si viteza de pocnire, cum era ?

    2.
    In legatura cu etichetarea lui Cernea, eu cred ca ati folosit o expresie nefericita, ca sa nu spun total neeleganta ...
    Asta e jurnalism ?!...

    RăspundețiȘtergere
  8. O non valoare e aceasta doamna,guvernul Ponta se face de ras cu ea

    RăspundețiȘtergere