joi, 17 mai 2012

My favourite Secretary General

Anders Fogh Rasmussen este unul dintre politicienii mei preferati, am mai spus-o aici, pe blog. inca de cand era premier al Danemarcei. A stiut intotdeauna sa comunice foarte bine, s-a adaptat rapid noilor mijloace de comunicare, Facebook, Twitter, blog. Ok, are niste consilieri foarte buni. insa el nu se limiteaz, ca foarte multi politicieni prezenti pe retelele de socializare cu postari despre ceea ce fac.

Rasmussen te introduce si in viata lui personala, ceea ce il umanizeaza. Si are un mod de viata foarte sanatos, e un tip foarte sportiv si asta se vede. E un tip foarte fit pentru varsta pe care o are. Va arat cu ce m-am delectat in ultima vreme. Ca tot am facut documentare pe tema Summit-ului NATO de la Chicago si am fost la Bruxelles, acum o luna, intr-o vizita de documentare la care au fost invitati jurnalisti din tarile Aliantei si Rusia: au fost jurnalisti de la Time Magazine, The Times, The Independent, BBC, Komerssant, Russia Today, Interfax. Din Romania am fost singurul jurnalist invitat. rezultatul discutiilor de-acolo le puteti citi in articolul pe care tocmai l-am publicat pe HotNews.

Enjoy Rasmussen! pozele sunt de pe contul lui de Facebook.


Rasmussen scria acum cateva luni ca si-a reluat activitatile sportive preferate, cycling si rowinf the caiac, dupa ce in noiembrie a cazut cu bicicleta si si-a rupt umarul stang.
Rasmussen spunea de curand ca si-a reluat pasiunile sportive, mersul cu bicileta si vaslitul caiacului, dupa ce in noiembrie si-a fracturat umarul stang in urma unei cazaturi cu bicicleta. Nu vi-l imaginati mergand la plimbare pe alei, ci pe teren accidentat. 
Caiacul o pasiune extrema.

Alaturi de cei mai "tineri" nepoti ai sai, sunt gemenii fiului sau Henrik (prezent si el in fotografie), care traieste in America. In poza de sus, sunt la doar cateva zile de la nastere, pe 8 ianuarie 2011. In fotografia de jos sunt la vreo patru luni distanta.


In aceasta iarna, cand si-a petrecut vacana de Craciun in Danemarca si isi plimba cu sania nepotica.
Nepotii sai din Danemarca l-au vizitat  la Bruxelles si au vrut sa vada biroul bunicului. :)

Un comentariu:

  1. Este un exemplu privind atitudinea pe care trebuie să o avem în legătură cu modul cum arătăm, din punct de vedere fizic, și față de sănătatea noastră. Ambele se mențin prin activitate sportivă regulată. Prin sport reușește destresarea, foarte importantă pentru randamentul zilnic, având în vedere complexitatea problemelor pe care le gestionează.

    RăspundețiȘtergere