duminică, 22 noiembrie 2009

Frauda electorala hiperbolizata - blamata Gara de Nord

Tocmai am citit comentariul colegului meu Dan Tapalaga, pe care vi-l recomand. A spus acolo exact ceea ce intentionam eu sa scriu. :) Ca mi se pare exagerata si stridenta partitura "cantanta" de televiziuni, faptul ca frauda electorala a fost vedeta acestei zile.

Imi amintesc ca in urma cu patru ani, nu aveam buletin de Bucuresti, am votat in primul tur la scoala din apropierea blocului meu, dar cum au aparut sectii speciale pentru turul doi, recunosc ca n-am mers pana la Gara de Nord sa votez, descurajata de cozile pe care le vedeam si atunci la televizor.

Astazi am fot invitata la The Money Chanel sa vorbesc despre votul romanilor din strainatate, iar vicepresedintele INSOMAR, dl. Ghergut remarca faptul ca de teama fraudei se ingreuneaza procesul de vot. Sunt total de acord. Coroborati asta cu argumentele colegului meu Tapalaga.

Cat despre blamata Gara de Nord... Mama mea era cat pe ce sa vina in vizita la mine saptamana asta si mi-am spus ca singura sectie speciala pe care o stiam era Gara de Nord. Probabil ca, daca era aici, m-as fi informat pentru una mai aproapiata de casa, care ar fi fost probabil la Drumul Sarii. Insa povestea lui Dan Selaru ma face sa cred ca aveam ceva aventuri si ca imi plimbam mama prin tot sectorul.

Pe de alta parte, daca ma intreba cineva unde ar putea vota - ca am suficiente cunostinte fara buletin de Bucuresti - probabil le indicam Gara de Nord. Asa ca nu toti cei de-acolo sunt suspecti, asa cum par sa ii arate televiziunile.

PS. Pentru cei interesati de emisiunea de la The Money Chanel, iat-o mai jos. Eu am intrat de la minutul 38.



Sau la acest link.

6 comentarii:

  1. corect....oricum nu inteleg cum ar fi putut face turism electoral niste oameni care stau 6 ore intr-un loc...e cam pierdere de vreme pentru niste turisti care puteau merge din sat in sat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii aia nu s-au dus ca sa voteze. Ci ca sa nu-i lase pe altii sa voteze acolo. Ei au fost un "dop".

    RăspundețiȘtergere
  3. la mine video nu se incarca! :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum afirma si Sever Voinescu, fraudarea alegerilor, este adevarata tema de campanie a PSD;au o adevarata strategie: la nivel de lideri locali si de media (prin RealitateaTV si Antena3),ideea pricipala fiind manipularea maselor, caci e psihologic dovedit, ca daca o idee este intens si constant promovata, fie ea reala sau nu, aceea idee reuseste sa actioneze asupra inconstientului.Miza e turul II, atunci deja electoratul este deja manipulat de trusturi media convertite PSD! Desteapta-te romane!

    RăspundețiȘtergere
  5. la sectia mea nu a fost turism, dar s-a stat pe loc. 6 ore!! (s-a mai intamplat undeva?)

    RăspundețiȘtergere
  6. @H O R H H E : comentariul tau nu a fost postat pentru ca linkul duce la o postare cu cuvinte pe care nu le permit pe site-ul meu sau spre care se ajunge din site-ul meu.

    textul meusajului tau este aici, cu exceptia linkului:
    "Romania..sa-ti fie tarina usoara." H O R H H E

    RăspundețiȘtergere