marți, 19 ianuarie 2010

E ceva mai important decat flacara violet?

Daca te uiti la televizor si citesti presa iti spui ca nu. Cine crede si cine nu in stiinte oculte, in paranormal, cine pe cine a avut sa il protejeze energetic?

Doamne, e o intreaga nebunie!

Haideti sa fim seriosi! Asta e cea mai importanta discutie care trebuie sa se poarte in tara asta?

Oare au luat-o razna astia pe care ii preocupa flacara violet sau eu care cred ca sunt lucruri mult mai importante decat delirul asta. Voi ce credeti?:)

13 comentarii:

  1. Nu e nici o nebunie, e media de 2 lei din Romania (mai ales presa video).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai spun ca si Crin Antonescu nu-si mai gasea cuvintele in campanie? Oare cine a ptut vota un asa cap sec? Macar asta acum pevede revolutii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm .. pai daca si tu scrii despre flacara violet atunci inseamna ca nu exista ceva mai important ;) .
    Herman van Rompuy a fost ieri in Romania. Cine a scris?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vorba de flacara violet! E vorba ca un om care a trecut razant pe langa functia de presedinte al Romaniei si care detine cea de-a doua functie in stat, cea de presedinte al Senatului - pe langa prostia cunoscuta si recunoscuta - se pare ca are si anumite probleme psihice!
    Asta e problema si pentru asta oamenii "au luat-o razna".

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, cred ca nici nu merita comentat. E o chestiune de o inutilitate si stupizenie atat de evidenta incat nici nu are sens sa discutam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca in spatele acestei discutii este camuflata dorinta noastra de a stii cine suntem, care este rolul nostru in univers si daca e asa da, nu cred ca este ceva mai important, chiar daca forma in care o facem acum e una ciudata si superficiala.
    Daca lumea crede ca aceste preocupari pentru spiritual sunt nestiintifice ar fi bine sa studieze modelul profesorului Draganescu, fostul presedinte al Academiei Romane. Iata o mostra: Mihai Draganescu autorul cartilor: Stiinta si Civilizatie, Ortofizica, Profunzimile lumii materiale, si fost presedinte al Academiei Romane, vede in ontologia arhaica din Rig Veda "completitudinea tensiunii filosofice a omului" concretizata intr-un model de univers in care omul are un rol, el "poate genera efecte antientropice, poate chiar sustine universul". Pentru profesorul Draganescu "nerecunoasterea fenomenologicului, a neformalului, - intim legata de creativitate ca functie a omului in univers - ar putea prezenta un mare pericol pentru succesul universului nostru in cosmos."

    RăspundețiȘtergere
  7. Anne-Marie eu nu am televizor asa ca sunt scutit de o parte din discutiile astea.
    Cred insa ca nu trebuia sa se treaca peste aceste 3-4 declaratii (Hrebenciuc, Mircea/Mihaela Geoana, Banicioiu) fara a avea niste discutii publice serioasa.

    Una din ele ar putea sa fie: sanctionam aberatiile astea acum si pentru totdeauna sau permitem in continuare prezenta in viata publica si in functii de conducere a unor indivizi care cred in tot felul de bazaconii? O alta ar fi legata de cum am ajuns in stadiul ca presedintele senatului si candidat la presedintie si presedintele comisiei pentru afaceri europene din Parlament sa creada si sa spuna lucrurile astea.
    Am putea discuta de asemenea despre cat de larg raspandite sunt credintele astea in tot felul de bazaconii in popor si ce zice asta despre sistemul nostru de educatie.
    Sunt multe lucruri care ar putea fi discutate pe marginea subiectului astuia dar nu stiu de ce, dar cred ca nu asta auzi la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  8. zilnic ne sunt servite"baloane de sapun",ca sa deturneze atentia despre adevaratele probleme...niste haimanale politice si media...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu, se pare ca pentru Romania nimic nu e mai important...Ce mi se pare mie serios este ca elucubratiile acestea pornesc de la elita de "baieti subtiri", unii educati in occident, deci asa-numita elita politica, nu de la Gigi Becali sau altii ca el.
    Si o rugaminte: cu riscul de a fi considerat tipicar, nu este "flacara violet", e "violeta", adjectivul "violet" se acorda cu substantivul (ca albastru), nu este invariabil (ca maro).

    RăspundețiȘtergere
  10. Acestia sunt politicienii care ne conduc si vor sa ne fie reprezentantiin parlament si in afara Si sunt intr-adevar teribili si violeti! Pacat ca nu emit si energie calorica pentru a ne incalzi locuintele ca tot sunt prezenti in fiecare zi in casele noastre Noi sunte de vina ca ne mai uitam la tv si mai citim si stiri despre fantasticile minuni aleFLACARII VIOLETE

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai flacara, de orice culoare, nu lovi numai pe geoana.. de-l prosti de-a binelea. Lovi si mas-media, ca nu era prostita destul. Hai sa ghicim, ghicitoare. Care va fi urmatoarea tampenie pe care mass-media o va da pe posturi pana la nesimtire??? Ce sa le faci!? Atata pot, atata dau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Trimite-i link la articolul asta al tau si lu' Dan Tapalaga ca si el o luase usor pe aratura :)

    RăspundețiȘtergere