joi, 8 aprilie 2010

Cool Grandma!

Numele ei e Ruth Flowers si tocmai si-a lansat primul single intr-un club de fite din Paris. Mie se pare cel mai cool DJ, chiar daca preferatul meu este ATB. :)

De ce mi se pare extrem de cool? Pentru ca are 69 de ani si mixeaza in cele mai fitoase cluburi din Paris si Nisa.

Totul a inceput la ziua de nastere a unuia dintre nepotii ei, pe care acesta a sarbatorit-o intr-un club. In ciuda muzicii la volum mare si a luminilor, i-a placut energia din acel club. Un prieten a pus-o in legatura cu un producator francez care a invatat-o sa mixeze si sa isi faca un stil propriu. Tehnic, la mixer - si nu ma refer la ala de bucatarie - tinereii din studiou sunt mai experimentati decat ea, insa ea da indicatii privind sound-ul. Muzica nu suna rau deloc, pentru cei carora le place genul. Mie imi place, marturisesc.

Are energie, are entuziasm, tot ce ii trebuie pentru a face fata spectacolelor programate toata primavara prin cluburile europene.

Aparitia e usor caraghioasa, dar batranica e chiar tare. Ochelarii nu sunt pentru ca are cataracta, ci pentru ca asa e cool, asa au DJ-ii. Castile sunt cu bling-bling.

Ideea e ca batranica e foarte moderna si plina de energie la cei 69 de ani ai ei. Alti batranei, la varsta asta se lamenteaza ca sunt bolnavi, sunt resemnati, sunt mereu nemultumiti. Ea isi petrece noptile prin cluburi. Parca nu e o varianta tocmai nasoala pentru 69 de ani, nu?

Intotdeauna i-am admirat pe batraneii din strainatate care sunt avizi de nou, de calatorii, sunt moderni si deschisi la orice idei. Iar Ruth e acest gen. Mi-ar placea ca generatia mea sa imbatraneasca asa. Ma rog, nu sa ne apucam sa mixam prin cluburi la 70 de ani, dar sa fim diferiti de majoritatea celor de varsta a treia de la noi. Sa ramanem cel putin young at heart.


2 comentarii:

  1. AI nostrii batraneii ( nu toti - blogger Pompiliu 90 de ani - http://varstapatru.blogspot.com/2009/10/varsta-patra.html ) sunt:
    Real Cool Herestrau - barfa
    Real Cool Cismigiu - table si sah

    RăspundețiȘtergere