luni, 7 septembrie 2009

La Hanul Drumetului, in Drumul Taberei, te fura ca-n codru

Hanul Drumetului este un restaurant in Drumul Taberei. Exact, acolo la Drumetul, cum e cunoscut mai simplu. Duminica dupa-amiaza ne-am zis sa iesim cu niste prieteni sa mancam ceva, iar ei ne-au sugerat acest loc, aproape de noi.

Numai ca seara s-a sfrasit cu nervi, intrucat au vrut sa ne fure ca-n codru. Ma rog, suma probabil era de vreo 18 lei, insa ideea ne-a irita. Ne-au pus in plus pe nota de plata o bere si doua sticle de apa, de 10 lei ambele. Bere a fost ceruta, dar n-au mai adus-o pana la finalul mesei, insa ei au pus-o in ntoa de plata. Iar povestea cu apa e de-a dreptul halucinanta.

Prietena mea a cerut o limonada, cu apa plata, a specificat ea, iar eu am precizat ca vreau cu minerala. Stiti probabil ca, in fiecare restaurant in care se serveste limonada ai mai multe optiuni: cu apa plata sau minerala, cu zahar sau miere, cu lime sau lamaie.

A venit picolo cu trei degete de apa si cu niste cuburi de gheata si o jumatate de felie de lamaie si a turnat peste alea o sticla de apa minerala, respectiv o sticla de apa plata. Era acolo o jumatate de felie de lamaie, subtire de 3 mm probabil, oricum, transparenta, se vedea prin ea. Limonada costa 9,9 lei.

Ei bine, cand ne aduce nota de plata, il intebam pe ospatar de unde sunt atatea ape trecute acolo. Pai pentru ca am vrut limonada cu apa minerala si cu apa plata, a venit raspunsul.

- Cum adica, platesc aproape 100 de mii pe o limonada si platesc si apa separat? Unde se mai intampla asta?
- Pai da, ca ati vrut-o cu apa minerala. Si noi nu facem limonada cu apa minerala, pe niciunde nu se face asa.
- Nu ma prosti, in restaurantul asta nu se face cu apa minerala, probabil, dar prin alte locuri asta e optiunea: apa minerala sau plata, inclusa in pret. Si cu ce se face aici?
- Cu apa de la robinet.
- Adica platesc 100 de mii pe apa de la robinet, o jumatate de felie de lamaie si trei cuburi de gheata?

Ii cer sa il cheme pe seful lui, pentru ca mi se parea absurd. Vine seful de sala si incercarea de a ne prosti continua. Imi spune ca ei nu fac limonada cu apa minerala, deci trebuie sa platesc apa.

- Daca este atat de absurd sa faceti limonada cu apa minerala, de ce nu mi-a zis ospatarul ca, daca vreau cu apa minerala, ea trebuie platita in plus? Nu era normal asa, daca cerinta mea era exagerata? Cu ce faceti limonada? Cu apa de la robinet, ne-a spus ospatarul.
- Nu, cu apa plata.
- Si atunci prietena mea de ce trebuie sa plateasca apa plata din limonada?
- Ca i s-a adus apa plata de 0,33l si nu din bidonul de 5 litri din care punem.

Pe naiba, mintea!. Pentru ca pentru ospatar era foarte clar ca apa minerala si plata erau costuri in plus, din moment ce ei in limonada pun apa de la robinet.

In final, dupa discutii si nervi, a scos berea pe care n-au adus-o si apa plata, dar apa minerala au lasat-o.

In plus, ne-au furat si la aperitiv. In meniu era o portie de branza de burduf 2,5 lei si una de rosii 2,4 lei. Am intrebat cat dureaza sa ne aduca felul principal si fiindca dura mult, ne era foame, am cerut o portie de burduf si rosii. Ei ne-au pus 4 portii de branza (in care nu erau in mod cert 400 de grame de branza, ce naiba, ca fac si eu cumparaturi de la supermarket) si 2 portii de rosii (adica o rosi taiata in doua si fiecare jumatate feliata). Noi am crezut ca aia e portia, adica una din fiecare. Asa ca, atunci cand a venit nota de plata, am constatat ca am dat pe o rosie 4,8 lei si pe 10 bilute de branza 10 lei. Dar ne-au adus tacamuri si farfurii pentru doua persoane. Deci patru portii de mancare pentru doua persoane. Intelegeti logica?

Nu ma intelegeti gresit, cand iesim la restaurant, ne asumam costuri ale mancarii mai mari. Insa sa fii furat ca in codru, cu atata nesimtire, nu ni s-a intamplat. Restaurantul este de pe vremea lui Ceausescu si credeti-ma, asa e si atmosfera.

Ciudat e ca localul e mai tot timpul plin, ca se fac nunti acolo aproape in fiecare week end. Ii compatimesc pe cei ce fac nunti, va dati seama cat ii fura pe ei. Ieri seara erau doar cinci-sase mese ocupate, insa ospatarii se lasau asteptati, nu aduceau comanda complet, ce mai, servicii de doi bani.

Pe noi clar ne-au pierdut de clienti. Insa celor pe care ii atrage acel local, le recomand calduros sa verifice de trei ori nota de plata. Pana la urma, muncim pe bani si cand iesim la restaurant vrem sa ne simtim bine, nu sa fim furati, nu-i asa?

97 de comentarii:

  1. Subscriu. Cu acelasi Restaurant. Dar si cu altul......la care merg de peste 6 ani de zile: Casa Iancului, Str Sarafinesti nr 2 (pe undeva pe la Electroaparataj). Am serbat onomastici, am serbat zile de nastere, botez copil si taiere de mot. Si m-au furat cu niste prostii: in meniul lor se regasesc cateva platouri - aperitive, trecute ca fiind pentru 2 sau 4 persoane. Cert e ca am comandat unul de 2 persoane, cerand 2 farfurii in care sa ne servim. Au taxat 2 portii de 2 persoane, taxand totodata (pentru prima oara, de cand merg acolo, mi s-a intamplat asta) painea separat. Ok, am crezut ca s-a modificat ceva. Dar pentru doua cosulete de paine ne-au taxat cu 8 lei.

    RăspundețiȘtergere
  2. acolo patroni sunt familia parcalab, tata - fiu, fosti luptatori, foarte buni prieteni de-ai primarului poteras. tatal a fost coleg de lupte cu poteras.
    poate asa se explica si cum au reusit sa cimenteze spatiul verde din jurul complexului si sa-si extinda proprietatea cu raulete artificiale, parcare si alte prostii.
    e un loc al interlopilor de unde se hranesc atat primaria sectorului cat si sectia de politie. mai sapati

    RăspundețiȘtergere
  3. incercati la Piatra Alba tot in Drumul Taberei. Mori de ras - de nervi de fapt.
    Sa ajungi tu, client, care faci consumatie de 5oo ron(nu conteaza cate persoane 2-10) sa te traga ospatarul de maneca(de fatp pe sotie), ca vezi doamne, 15 ron :" ASTA E BACSIS ???"nerusinata !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. asa se intampla si la restaurantul sergiana din brasov. au fost seriosi candva...

    RăspundețiȘtergere
  5. fam. parcalabu + smenarii de cartier in frunte cu fiul (razvan), venit din italia de la manareli. stiu nuntasi (oameni seriosi, nu neamurile sectiei 22) care au baut vin indoit cu apa si au stat fara tacamuri/servetele/sare pe masa. nota de plata se incarca prin reducerea portiilor si alte scamatorii gen limonada, frumos relatata mai sus. mai sunt si cazuri fericite, la nunta surorii lui Razvan, Alexandra, totul a fost cinstit(si foarte auriu, asta-i sigur, s-a vazut de la trei blocuri).
    tot ei au si drumetul guard, firma cu care poteras a incheiat contracte avantajoase (vezi scolile de sector).
    prefer drumetul guard, cel putin aia imi iau cer bani pe fata in asa-zisele parcari fara taxa (aviz celor cu tupeu> sunt fosti luptatori, cotizati cand vi se cere!).

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai bun. Acum ca am stabilit relatia intre nesimtirea patronilor de la Drumetul, primaria sectorului 6 si firma de paza de sub aripa lui Poteras, ce facem noi ca cetateni pentru a porni o investigatie a la Ritzi in acest caz? Trebuie sa-l bagam pe Tolontan in priza sau mai sunt si alti ziaristi "tupeisti"?

    RăspundețiȘtergere
  7. nico, anonim mai sus15 septembrie 2009, 10:28

    nimic. eu dau frumos buletinul neamurilor de consilieri din sectorul 6 in schimbul stampilei de vot (oameni pe care-i vad in fiece an, la acelasi liceu) si imi doresc, invariabil, sa fure mai putin :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Frate dak nu va convine de restaurantul Hanul Drumetului dc nu mergetzi in alta parte?? Ce va obliga cnv ??Dar stitzi care e problema .....suntezti prea plini de voi .....shi nu suportatzi sa asteptatzi 5 sec ...trebuie kum va vede ospataru sa vina sa va asterne shi un covor rosu??
    Dar nu va ganditzi k au shi ei atatea comenzi.....shi dupa ce va servesc shi frumos la sfarsit ii lasatzi 1 leu ....stzi dc ...k atata va e valoarea ......asa k duceti-va la coltu blocului sa mancatzi carpe ude din baie .......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ala e jobu ospatarului , pentru aia e platit sa ia comenzi si sa aduca clientului ce a cerut, nu e vina mea ca atat valoreaza 500 lei si shpaga, eu platesc serviciul lui prin costurile ridicate ale meniului , deci daca mie imi place cum si-a facut treaba ii dau eu ,dar nu este o obligatie ci o placere din partea mea

      Ștergere
  9. Anonim 7 octombrie: era prima oara cand mergeam acolo, evident ca nici nu se pune problema sa mai calcam prin acel local. intr-un restaurant gol, ospatarii nu pot fi prea aglomerati, nu crezi? in plus, dupa limbajul folosit, am impresia ca te potrivesti perfect acelui local.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred k sunteti prea invidiosi....apropo si la McDonald's astepti asa k mai taceti nebunilor....

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru reclamatii va rugam sa accesati pagina www.hanuldrumetului.ro si sa completati condica de sugestii si reclamatii.

    Va multumim.
    Conducerea restaurant Hanul Drumetului

    RăspundețiȘtergere
  12. :-) Conducerea restaurantULUI ne invita sa ne pierdem timpul. Menaru, poate iti dau o limonada, si ne cinstesti si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Florin: cred ca nu are rost sa imi pierd timpul scriind in cartea de reclamatii. am facut reclamatie oral, vorbind cu seful de sala. nici nu ma mai intereseaza ce se intampla in restaurantul ala, e clar ca nu mai calc in viata mea pe-acolo si tot ce ma intereseaza e sa-i avertizez pe oameni la ce sa se astepte. daca v-ar pasa de clienti i-ati trata altfel cand ar fi acolo.

    @nico: da, in compensatie primesc o liminada de 10 lei si o apa la ea de 5.:D

    sunt atatea locuri in Bucuresti incat nu merita luat in calcul acel restaurant!

    RăspundețiȘtergere
  14. un restauran fff bun ...plata poate cam umflata dar in rest ok

    RăspundețiȘtergere
  15. Menaru, cei de la drumetul sunt niste smenari nenorociti (se vede si din comentariile facute evident de ei mai sus). Probabil ca este unul din multele mijloace de spalare a banilor conduse de mafia sectorului 6.
    Si pentru ca nu ma pot abtine:
    @ANONIM din 15 septembrie - baiat de dupa blocuri sau chelner de bazar, ce-oi fi, sa stai tu linistit ca nu se mai intoarce nici dracu ca sa manance acolo (am avut si eu o experienta mai mult decat neplacuta cu drumetul). Dar sa fii sigur ca voi avea grija sa afle toata lumea care citeste ceva pe internet despre voi.
    @Florin - condica de sugestii si reclamatii? Pai iata... uite aici o condica de care ati luat la cunostiinta, ati luat ceva masuri? Ati dat pe careva afara? Ati chemat-o pe Menaru inapoi ca sa ii lingeti talpile si sa va cereti scuze si sa ii dati mese gratis cat o-ti trai voi? Nu. Internetul e o condica excelenta pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  16. buna seara.sant medic stomatolog si am cabinetul chiar in fata restaurantului si vreau sa va contrazic in legatura cu afirmatiile de mai sus. nu e corect sa aruncati cu noroi intr-o munnca de atitia ani.eu servesc masa de prinz aproape in fiecare zi de ceva ani si cu mici exceptii am fost si sunt extrem de multumit. au mancarea foarte buna si preturile echitabile. eu zic sa mai reveniti si poate a fost doar o antimplare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. matale nu esti stomatolog. ai o gramatica de copil care a repetat de trei ori clasa a III-a, fiindca nu e corect politic sa ai scoli ajutatoare.

      hm, dar daca totusi esti stomatolog? ma trec fiori!

      Ștergere
    2. esti medic stomatolog????? si unde ai facut medicina ??? analfabetule nici nu sti sa scri dobitocule... "sant...antamplare" ce ortografie a unui medic stomatolog....!!

      Ștergere
    3. stomatolog zici??!!????!!!!! saracii pacienti, ii compatimesc.

      Ștergere
  17. eu zic ca 1. restaurantul nu este nicicum de cativa ani acolo si 2. fiecare poate manca oriunde ii place. iti place, revii, nu iti place, nu revii. este foarte simplu. eu am invatat ca in Romania nu se poate rezolva nimic plangandu-te, ci reorientandu-te.

    RăspundețiȘtergere
  18. buna nico. vezi restaurantul drumetul a fost construit in 1967 iar din 2004 a fost renovat in totalitate , iar la punctul 2 ai perfecta dreptate fiecare e liber sa faca ce vrea. eu am locuit pina anul trecut in drumul taberei si am frecventat acest restaurant , acum ajung acolo doar cind sunt meciuri pe steaua. chiar i-mi lipsesc serile de la han , dar astai viata. in rest viata lunga si la multi ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mona, e plin ca vin broscarii cu amantele sau damele de companie ,mai ales pe alea din provincie , si taranusii care a auzit ca e shmecher localu , sunt atatea localuri cu lautari si mult peste nivelul astuia

      Ștergere
  19. buna. vreau sa va spun ca acest restaurant este cel mai cunoscut local cu muzica de petrecere si e plin mereu. daca ar fi cum spun unii nu ar venii lumea. eu de cite ori am fost acolo cu gasca mea de prieteni am stat la coada sa luom masa. e cea mai tare atmosfera si e locul nostru preferat la sfirsit de saptamana.va pup.

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu m-am intelepat. De 2 ori chiar.
    Prima data am supart chelnerul ca ne-am asezat la masa sefului( care era la umbra) si nu ne-am mutat la o alta masa mai mica dar care era in bataia soarelui. Drept rasplata nu ni s-a mai laut comanda. Chelnerul statea de vb cu alt coleg iar cind il strigam zicea ca vine imediat ca este foarte ocupat. Am cerut sa vb cu seful de sala, care ne-a comunicat (printr-un alt chelnar) ca daca avem ceva de zis sa mergem noi la el inauntru.
    Nu m-am invatat minte si am mai incercat inca o data. Am plecat la fel cum am venit(nemincat, nebaut)
    Deci poate pentru clientii fideli este ok, chelnerii se poarta normal aduc si iau comanda ok.

    PS pt cel care zicea ca este stomatolog: cunosc si eu citva medici stomatologici care chiar sunt buni. Nici unul nu are timp sa-si permita sa iasa la crisma pentru masa de prinz!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna la toata lumea,in special lui Catalin de mai sus ,medicul stomatolog, care are ca si clienti majoritatea angajatilor de la Hanul Drumetului,si carora le cad lucrarile din gura,daca nu ma insel tu esti varul lui Razvan Parcalabu,deci in consecinta comentariul tau e inutil ca o frectie la un picior de lemn,cu alte cuvinte tot ce s-a scris mai sus e adevarat.Chiar acolo se intampla mult mai multe decat au fost scrise aici,si in legatura cu Poteras si Parcalabu R. se pare ca cine trebuia sa auda nu are urechi sau se face ca nu aude.Si apropo,pt. Mona de mai sus,sa stie ca acel restaurant era plin pt. ca era putin mai selectiv,dar de cand clientii fideli sunt doar fete de oras care vin la agatat si tot felul de persoane dubioase[daca frecventezi asa des e clar ca si tu te numeri printre cei enumerati].Si asta se intampla pt. faptul ca nici Parcalabu R. nu e pe dinafara de situatie,chiar daca vrea sa para usa de biserica,si face in asa fel sa nu apara numele lui in anumite situatii.ASA CA... traim in ROMANIA ...si asta ne mananca toti banii. P.S. Mancarea e de tot...intelegeti ce am vrut sa zic:)))))

    RăspundețiȘtergere
  22. buna ziua. te invit la mine la cabinet si daca in intervalul 08-13 si 14-22 gasesti ceva liber i-ti repar dantura gratis. consider ca pauza de masa trebuie respectata. a , doar daca nu cumva acei doctori fara sa jignesc pe nimeni sunt disperati du pe bani si au uitat ca trebuie sa se mai si respecte. iar despre comentariul anonimului de mai sus vreau sa-i spun ca maninca rahat pt ca in seful de sala nu are cum sa invite clientii in spate pt ca accesul persoanelor in spate este interzis. de aici se vede ca e rau intentionat si vrea sa faca rau. defapt eu cred ca acest site este creat pt asa ceva. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seful de sala?? Hritcu? Ce caracter! Trebuia de mult sa fie la parnaie si el si bodyguarzii aia, Boby, Fane, Tony, niste infractori care omoara oamenii care au curajul sa comenteze notele de plata, mancarea etc

      Ștergere
  23. Auzi mai Cataline, tu crezi ca e careva nebun sa-i placa acolo si sa se apuce sa scrie aiureli pe site-uri? Drumetul este un han de manelisti, baieti de baieti si dupa cum zicea careva mai sus smenari nenorociti. Evident ca daca esti de-al casei poate ca iti dau sa mananci cum trebuie de frica sa nu le scoti dintzii. Se vede treaba ca i-a cam deranjat pe nespalati faptul ca cineva a scris aici despre ei. Ma bucur enorm.
    Vezi tu Cataline, vraci de manelisti ce te afli, eu te cunosc bine. N-am sa spun cine sunt pentru ca mi-e ca-ti pui leprele de la drumetul guard pe mine. Insa stiu si cabinetul, si cine il frecventeaza, dupa cum ii stiu si pe ai de la drumetul. Din pacate sunteti cam aceeasi specie pe care nici un om cumsecade nu i-ar primi in casa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Salut Menaru!Eu am fost la han de cateva ori si m-am simtit foarte bine!Nu vad de ce atata agitatie pentru 30-40 lei!?Poate s-a intamplat sa greseasca nota de plata!Nu puteai sa o lasi asa si sa zici k ala e bacsisul lor?Greseala e omeneasca,nu crezi?Nu st nici vre-un angajat al acelui local nici dentist peste drum, st un om de rand, dar nu vad dc atata haz pt 30-40 lei?Lasa lumea sa vada pe pielea lor daca e asa cum spui u, nu mai face atata haz k si cum...te-ar fi pacalit cu 2-3 milioane!Uita-te si u la altii kre te fura,dar nu vezi...Nu st client fidel aclui local, obisnuiesc sa ies prin cluburi, dar atmosfera de acolo e ok...si nu vad dc sa pui acel local intr-o imagine proasta?:-\Km atat am avut de spus.Salut si...mai gandeste-te inainte sa deschizi topicuri fara rost;)

    RăspundețiȘtergere
  25. @Sorin: Pacat ca exista oameni ca tine care se lasa furati si nu zic nimic. Daca ar fi mai multi ca Menaru poate am scapa de lepre. Nu e ok sa taci pentru ca altii te fura. Iar lumina in care a pus localul este probabil cea corecta din punctul ei de vedere. Dupa cum vezi sunt si alte pareri pe site si nu sunt ascunse.
    Ca sa imi spun si eu parerea: fugiti cat puteti - sunt intr-adevar niste hoti desi mancarea era acceptabila.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu am sunat vineri sa fac rezervare pentru duminica 9 persoane.
    Am vorbit cu o tanti , si mi-a zis ca e ok , sa merg sa sunt mese disponibile.
    Cand am ajuns acolo aseara am intrat si ospatarii ne-au zis sa plecam pentru ca e petrecere cu 200 persoane. Petrecere de care se pare ca au aflat abia sambata. Eu am zis ca am sunat vineri si am facut rezervare, dar degeaba.Ceea ce e cam greu de crezut ca se fac asa petreceri de 200pers de azi pe maine. Oricum nu mai conta.Ideea e ca mai fusesem acolo si a fost ok, dar de data asta m-am lecuit.Norocul meu ca invitatii mei nu au ajuns o data cu mine si am reusit sa gasesc liber la Trattoria di Roma , tot in drumul taberei unde a fost super.
    Eu stau aproape de Hanul Drumetului si mia mergeam cu sotul din cand incand sa mancam acolo, dar cu siguranta nu o sa mia calc pe acolo de azi inainte.

    RăspundețiȘtergere
  27. mi-am rezervat de revelion 2010 acolo pt k multi il laudau cu privire la servire.preturi mici,formatii cunoscute dar citind comentariile voastre park sunt in dubii dak am ales sau nu bine restaurantul pentru o noapte asa de importanta:(

    RăspundețiȘtergere
  28. un kakat de carciuma plina de kokalari,prostituate ieftine,si note de plata umflate

    RăspundețiȘtergere
  29. hanul drumetului .... toti cei care sunt familiarizati cu ce reprezinta acest local... stiu f bn care sunt "chichitzele" care se fac aici.... eu il cunosc pe razvan parcalab f bine, sta cu mine in bloc, dar acum este plecat cu sotia in germania....
    au fost seri in care dak nu le spuneam ca ma cunosc cu razvan celor d acolo, nu ma lasau sa intru in restaurant...
    plus ca sunt multe chestii care se intampla la renumitul han al drumetului... care te dezgusta.... 11 aprilie-duminica- vine florin salam..... o sa merg si eu si sunt curios cate nereguli vor mai fi !!

    RăspundețiȘtergere
  30. local cu adevarat romanesc cu iz bucurestean numai tarani de baza servicii de mahala cu atmosfera de neuitat

    RăspundețiȘtergere
  31. eu am fost acolo sy este super tare dar cyne stye o fy sy nereguly insa mye m-ya placut a fost ok

    RăspundețiȘtergere
  32. interlopi nenoriciti.
    singura solutie e sa nu-i mai vizitezi. daca n-au clienti, pana la urma o sa scoata bani numai din nunti si botezuri. nu-s putini dar macar asta sa li se intample. cred insa ca asta-i un loc unde se spala bani si se face evaziune la greu. iar pe primar(poteras) cu toti ai lui sa-i mai votati si data viitoare!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  33. off ce imi vad okii..e 6 dimineata si citeam de curiozitate ce se spune despre hanul asta...eu aseara am fost la rahatul asta de han..aparte de nota ospatarii jale..sant cativa ani de cand tot incercam sa mai `incercam` hanul dar kiar nu vreau sa mai aud de el..nu imi sta in caracter sa jignesc sau sa vb de cineva anume.dar hanul nu merita nici macar pus pe site..nu merita sa ne alarmam pt un lukru fara valoare...era un domn batran..ospatar..de unde la-u gasit nush..ne impingea knd trecea pe langa noi..dracuia..aparte asta knd neam dus era un sfert din lokal plin..restu gol..am vrut sa ne asezam la o masa si `mosu` ne-a zis sa ne ducem in spate daca santem 4 pers...sincer nu am nimik impotriva nimanui dar revenim mereu la un an si degeaba..iar venind vb de parcalabu asta...eram aku un an akolo..el era ku sotia si finii..la cateva mese distanta era o masa de fete..era ziua uneia..la care omu incerca sai intre in piele..dedicatii..tort...etc...si makar de primea atentie...sa nu mai zik ka i sa sup nevasta si a plekat..,dk el nu isi respecta nevasta ce dracu pretentii avem la restu?ala nu e om cu caracter..sincer raman la parerea ka indiferent de cauza million ramane in picioare..muzika merge nn stop si preturile sant ok...ospatarii la fel..o zi buna la toti!si apropo eu sant tot fata dar merg cu familia sau amicele akolo doar ca raman la parerea ca restu `fufelor` merg sa agate akolo..

    RăspundețiȘtergere
  34. un restaurant de nerecomandat.trebuie sa te duci satul k pana vine kmanda sigur ti se face foame.un local al baietilor cu ceafa lata.rusine.

    RăspundețiȘtergere
  35. crina
    eu am fost acolo de vreo 5 ori,nu am avut nici o neplacere pana acum.mancarea mi s a parut foarte buna,ce e drept ospatarii se misca cam greu dar era si foarte aglomerat.cat despre notele de plata peste tot se mai umfla.eu am fost multumita in mare....o sa mai merg,pana nu patesc ceva care sa ma faca sa nu fiu multumita de servicii nu vad de ce nu as mai merge acolo.

    RăspundețiȘtergere
  36. bai va fura ca in codru....sunt ospatar de f multi ani, si da asa se face limonada ca sa stiti cu apa de la robinet,iar apa minerala se taxeaza paharele nu sunt spalate mereu cum trebuie, eventual clatite cu apa calda sa nu ramana urme de ruj, cereti mereu pai, sau sa beti din sticla, painea se taxeaza peste tot si tineti minte de la mine, nu exista ospatar care sa nu fure! e de cand lumea si pamantul! din moment ce le ai pe toate sub nasul tau; aseara am servit la un botez si m-am intors acasa cu 3 sticle de suc, 1 kg de alune, fistic, tort, 2 sticle de vin si o sticla de crema de wisky!daca sunt degeaba, cine le refuza tampitilor?????

    RăspundețiȘtergere
  37. hanul drumetului este un reataurant foarte plin seara de seara cu foarte multa lume de toate tpurile, mancarea este foarte buna si serviciile sunt bune ,intradevar si mie si-a intamplat sa astept dupa o comanda pt ca saracii ospatari nu stiu in ce parti sa o mai ia...

    RăspundețiȘtergere
  38. oameni buni eu vreu sa petrec ajunul craciunului( 24 mai exact ) cu prietenii la acest han si sincer din ce am citit mai sus ma cam indoiesc k imi voi mai petrece acea minunata seara acolo nu vreau sa am parte de neplaceri in loc sa ma distrez si in fond si la urma urmei cred k nimanui nu ii comvine sa i se umfle nota de plata... pt ca fiecare munceste pt banii respectivi ( mai putin cei care afirma k nu este nici o problema k li se umfla not cu 30-40 lei) si daca eu ca , client am placerea sa-i las sau nu ospatarului bacsish e problema mea asta depinde de serviciile care le presteaza....asa cum si noi muncim pt bani care ii oferim pe respectiva nota de plata mi s epare ormal ca si ospatarul sa munceasca pt bani respectivi..dca nu merita si ma lasa sa astept dupa mankre cu zecile de minute pt ca el sa "frece menta" dc sa ii las...daca considera ca nu face fata ca ospatar dc si-a ales meseria aceasta...si macar dak umflii nota tu ca ospatar mai fatzi si meseria uc "excelenta" ca s anu aiba nimeni nimic de zis...

    RăspundețiȘtergere
  39. Un restaurat super ok muzica buna,mancare buna,preturile ok,comanda vine cam greu,dar este foarte aglomerat,nu stiu dc sunteti asa suparaty mai "anonimilor" mergeti in alta parte daca nu va place,nu cred ca este pe lumea asta un loc care sa multumeasca pe toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  40. Salut!M-am gandit poate ma duc pe 24 dec. acolo cu prietenii dar din ce vad aici...mai bine lasa :)...cand vad manelarii astia cum apara restaurantu ala ca un templu...sa fim seriosi...medic stomatolog si nu poate scrie corect in limba romana?? jeez
    "15 septembrie 2009, 10:28
    Anonim spunea..."
    Frate!! Baga viteza si termina 8 clase la scoala ...e grav ce am citit in postu' ala

    RăspundețiȘtergere
  41. ANNE MARI TE COMPATIMESC DAR ITI RECOMAND UN RESTAURANT IN CARTIERUL CRANGASI SE NUMESTE LEGIONE ESTE FOARTE SUPERB SI SE MANANCA FOARTE BINE ,ESTE UN OSPATAR BLOND SUPER DE TREABA,SIGUR O SA FII MULTUMITA.

    RăspundețiȘtergere
  42. eu merg mereu acolo si ma simt foarte bine...cand ajung acolo direct 100ron la seful de sala...bang bang Masa.apoi imediat vine ospatarul..bang bang ia comanda imediat..elegant...(niciodata nu am fost ars la nota)se merita...app :sa cinstiti ospatarul

    RăspundețiȘtergere
  43. stie cineva ce preturi sunt de craciun?

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu am fost la Han ieri seara (11.dec.2010) si vreau sa zic ca a fost foarte bine. Desi nu obijnuiesc sa frecventez astfel de localuri, aseara am facut o gasca de 16 prieteni si am fost la Han sa 'chefuim'
    Impresii:
    1. Localul a fost foarte plin, si atmosfera foarte buna( desi repet nu frecventez astfel de localuri si nu sunt fan manele!! )
    2.Mancarea a fost foarte buna.
    3.Serviciul lasa de dorit, noi am comandat pe la 11.30 si am primit mancarea la ora 1.15,dar in ciuda asteptarii mancarea a fost fff buna.
    4.In legatura cu nota de plata: la masa noastra s-a baut ca in codru( cel putin 20 sticle de vin JP Chenet care nu e cel mai ieftin dar nici top, un vin bun dupa parerea mea , o sticla de vodka si coca-cola si apa 'fara numar') au fost 5 platouri de 4 persoane si nota de plata pentru 16 persoane a fost sper surprinderea mea de 14 milioane...care dupa mine a fost putin avand in vedere cantitatea de alcool consumata.

    In concluzie, singurul lucru care ar putea fi de reprosat ar fi serciviul dar avand in vedere ca Hanul a fost plin se scuza cu o usoara indulgenta.
    E un local unde merita sa te distrezi o seara la cateva luni si unde daca vrei poti sa mergi sa iei cina dar sa te duci la ora rezonabile gen 7-8 seara cand nu e aglomerat si cand nu canta manele ci muzica lautareasca dar la fel..odata la cateva saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  45. Salut!Citind comentariile voastre m-am decis sa scriu si eu ceva despre acest local!O voi face in cunostiinta de cauza deoarece sunt un fost angajat!
    1.nici unui ospatar de acolo nu ii pasa de mesele care intra ziua in local..banii se fac doar noaptea...si sunt bani pentru care un om cu salariul mediu munceste cam 1 luna ...deci un ospatar ii face intr-o noapte de vineri sau sambata..
    2.Faptul ca ai fost incarcat la nota cu 2 ape este un lucru minor..
    3.Razvan Parcalab ,patronul,se comporta cu angajatii ca si cu ultimele jeguri,insa ei lucreaza acolo datorita motivatiei financiare..
    4.pentru personalul de acolo conteaza doar clientii colorati..smenari,prostituate,interlopi,drogati,clubberi (acestia ajung in locatie doar dimineata dupa ce pleaca din cluburi)..in consecinta,mie ca ospatar putin imi pasa daca masa care sa uitat ca i-am pus 2 ape pe nota mai revine...dimpotriva,mi-as dorii sa uite adresa..
    5.Este foarte adevarat,se fura mai rau ca in codru...exemplul la dat cineva mai sus...(care a avut o masa mare)..de obicei pe mesele mari se adauga sticle de vin apa,sucuri,..in functie de cat se poate,apoi la mesele mai mici li se duc bauturile care ospatarul stie ca le are pe plus si se iau banii din gura,fara nota...Deci cu toata convingerea va spun ca un ospatar intr-o seara de vineri sau sambata pleaca acasa cu minim 1200 ron(o mie doua sute)..in cea mai proasta seara de weekend..deci,de asta se incarca mesele mari,pentru ca nu se poate tine evidenta...ospatarii ce lucreaza la han isi cumpara o masina SH buna intr-un an ..si traiesc prin cazinouri si mananca doar la retaurante..
    6.tot vinul care ramane din sticle,de pe mese,se strange in bidoane de 5 l fiecare pe sortimentul lui(sec,demisec,dulce,demitulce...etc) si apoi se vinde ca si vinul casei,sau la nunti,botezuri,etc...au o magazie plina in subsol..
    7.Conducerea nu este in tema cu faptul ca ospatarii fura..daca sunt prinsi au o viata grea,insa risca si indura tot chinul de a lucra in preajma si pentru acelu personaj derizoriu..Razvan Parcalab
    8.Ar mai fi multe de spus,insa ma limitez totusi..

    RăspundețiȘtergere
  46. buna seara. citesc cu stupoare comentariile unora si ma minunez. mai fostule angajat ,daca ai fost asa corect de ce te-au dat afara.acum vb urit , dar daca te-ar primi innapoi i-ai pupa si mainile patronului.dar asa sintem noi romanii , cind ne da ne fata vaca , cind nu m-ai merge cu minciuna ne moare vitelul.

    RăspundețiȘtergere
  47. foarte multa tiganie la hanul drumetului

    RăspundețiȘtergere
  48. Salut,restaurantul Hanul Drumetului are 400-500 de cliemti aproape in fiecare seara,voi sunteti 10 saraci care v-a numarati si firmiturile de paine care v-a cad din gura si vb de un restaurant care are un renume international.nu cred ca sunteti in masura sa-l comparati cu alt restaurant ca nu ati fost in altul ca daca ati fi fost ati sti ca nu se mai incarca note de plata decand s-au scos notele de plata de mana.si ala care spune ca a fost angajat la han tocmai de aceea a fost dat afara pt ca a fost prins ca fura si nu fura clientii ci isi fura colegi de munca.

    RăspundețiȘtergere
  49. CRISTIAN CLAUDIU30 decembrie 2010, 03:42

    HANU DRUMETULUI : CEA MAI TARE ATMOSFERA BAI TATA ! MANCARE , BAUTURA , MUZICA SI FEMEI -> COMBINATIA PERFECTA ! UNDE MAI GASITI VOI ASEMENEA SERVICII ,SI PLUS DE ASTA SI LA PRETURI REDUSE ?! MA DUC LA HAN IN FIECARE VINERI SI SAMBATA SI NICIODATA NU AM AVUT PROBLEME , NIMENI NU SE IA DE TINE , SERVICIILE IREPROSABILE SI NOTELE DE PLATA..HMM..SUNT FT CORECTE .DAR DACA UNII DINTRE VOI SUNTETI NISTE "INCHISI IN CASA" SI NISTE ZGARCITI NU STII CE-I ALA "BACSIS" ! TU , DOMNU ADMINISTRATOR AL ACESTUI BLOG , DACA AI FI FOST CHELNER NU AI FI VRUT CA TOATA LUMEA SA-TI LASE BACSIS SI SA MAI FURI SI TU CATE UN PIC CA SA-TI CUMPERI , IN FIECARE ZI , PACHETU DE TIGARI SI BILETU DE TROLEU , TRAMVAI , METROU ?! MAI BINE AI TERMINA CU ATATEA ABERATII DESPRE HANU DRUMETULUI SI MAI BINE RAMAI CU VESNICA TA PRIETENA/PRIETEN CALCULATORU ! TE-AM PUPAT .DACA DORESTI SA MA INJURI OFICIAL SAU SA DISCUTAM MAI MULTE : crss1k@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu stiu daca observa cineva, ca majoritatea (>90%) din oamenii care vorbesc de bine acest local, sunt un pic cam agramati. Asta app si de Catalin dentistul... Cum termini o scoala medicala si te exprimi: "gasesti ceva liber i-ti repar dantura gratis" "sunt disperati DU PE bani". Oricum vad ca si chelnerul de mai sus, nu le are prea bine cu gramatica... deci daca v-ati chinuit sa luati o diploma de bac, sau o licenta, nu va sfatuiesc sa calcati in Han.

    RăspundețiȘtergere
  51. foarte multe aberatii despre acest local.daca ar fi fost cum spuneti voi cred ca acest restaurant nu ar mai fi fost plin seara de seara.

    RăspundețiȘtergere
  52. niste zdrente de oamnenii cred ca si ospatarii se da la fete:))

    RăspundețiȘtergere
  53. DACA NU VA PLACE RESTAURANTUL DIN DRUMUL TABEREI NU VA MAI DUCETI INCERCATI SI ALT RESTAURANT . INCERCATI RESTAURANTUL DIN CRANGASI,SE MANANCA SI LA 3 DIMINEATA ATMOSFERA ESTE FOATRE PLACUT. //faceti ca mine TOTO .//

    RăspundețiȘtergere
  54. Ca tot vorbeam de analfabeti!

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu stau in zona, deci imi pot da cu parerea: acest local este un loc al mizeriei sociale, al cioroilor, al manelarilor si prostituatelor.
    Daca ati vedea ce "oameni" vin acolo, vi s-ar face greata.
    Evitati, ca poate luati si o bataie de la maimutele ce fac pe bodyguarzii. :))

    RăspundețiȘtergere
  56. nu inteleg ce aveti de comentati aiki eu sunt romanca si merg la han de cel putin 2 ori pe saptamana cu iubitul meu si cu tovarasii sai si nu sa intamplat nmk asta e dak se mai umfla nota cu 20-30 de lei nu e moarte de om puteti sai considerati bacsis sau nuj o plata in plus pt distractia oferita ptc nu toti cei prezenti in han dau bani la lautari...si in legatura cu razvan este un tip super ok adik de fiecare data cand ne vede vine la masa noastra ciocnim un paahar nikiodata nu face fitze sau ceva .....probabil cu cei care merg o sing personalul se poarta diferit dar cu clientii fideli sunt bomboane de oameni credeti-ma ....si merita sa mergi mai ales in serile in care canta salam.....si nu mai zis ca mancarea este foarte buna....si dk e sa o luam aja la fiecare restaurant in parte se mai umfla nota ......deci v-as ruga sa nu mai comentati atata de han dk nu va place duceti-va la ursitoare sau la million dolars poate akolo va place mai tare.....si nu mai incercati sa denigrati tot ce tine de hanul drumetului si patronii sai ....ptc sunt nijte oameni de nota 20 jtiu ce vb ....asta e parerea mea mi-o luati in considerare sau nu dar io vb in cunostinta de cauza deci....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tot vorbeam de agramati.....

      Ștergere
  57. citesc ce ati scris voi auici si nu-mi vine sa cred ce se intampla in restaurantele de aici..pai daca faceau asa in germania nu mai aveau licenta de functionare nici peste 100 de ani...dar stati linistiti totul o sa se termine in curand si aici ..astia gen hanul drumetului o sa de-a faliment nu mai merge ca inainte cu criza asta..pacat ca au facut bani pe carca clientilor pana acum dar blestemele cine si le iau .EI..stau de 15 ani in germania si o sa fug repede inapoi mie sila de cacatii astia de patroni de aici care inainte de revolutie vindeau sticle goale..baga-mi-as pola in iliescu ca el a facut sa fie asa dupa revolutie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. INCERCATI SI ALTE RESTAURANTE CU MUZICA LIVE ,PUI DE URS ,RUSTIC, RESTAURANT LEGIONE DIN CRANGASI SI FACETI O COMPARATIE NU MAI COMENTATI NUMAI DE HANUL DRUMETULUI UNDE SUNT NUMAI PREDOMINA ETNIA RROMA

    RăspundețiȘtergere
  59. auzi la aia cica dc faci boala pt 20-30 de lei :| ce proasta frate.

    RăspundețiȘtergere
  60. este un restaurant unde majoritatea sunt interlopi iar daca te pilesti un pic si te uiti mai urat la maimutoii care pazesc acest templu al "culturii muzicale"poti sa mananci bataie.
    Iar cine zice ca este ok sunt clienti fideli din cauza aia nu se umbla la facturi
    Nerecomandat sarbatorile acolo!

    RăspundețiȘtergere
  61. cate comentarii proaste pt restaurantul asta.eu stau langa han si de aproximativ 7 ani mananc in acest restaurant,au o mancare foarte buna.ideea este ca daca esti client fidel esti tratat cum trebuie;este un rest de cartier ,toata lumea se cunoaste cu toata lumea,restul sunt intrusi.probabil ca ospatarul a incarcat nota,pentru ca uitandu-se la voi si-a dat seama ca nu o sa lasati bacsis si s-a gandit sa-si asigure el bacsisul dinainte.sunt convinsa ca sunteti genul de oameni care lasati spaga 3 lei la o nota de plata de 97 lei.in momentul cand te duci sa petreci prin restaurante nu poti sa te uiti la ultimul leut,daca iti place pe picior mare nu te poti uita la 20 lei.atunci stai acasa,ia-ti mancare de la supermarket sau in cel mai luxos caz cumpara-ti o shaorma de la fast food si considera ca ai mancat in oras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nunsunteti dentistul de peste drum???

      Ștergere
    2. la asta ma gandeam si eu ,cam seamana povestile lor

      Ștergere
  62. Cine spune ca e client "fidel" acelui local inseamna ca e de "culoare" ca sa nu zic altfel.Am fost pentru prima data acolo la invitatia unui prieten si clar a doua oara nu mai am ce cauta. O fi mancarea ea buna (nici nu am apucat sa comand), insa am plecat in primele 30 min. Un local plin de TIGANI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Am fost si eu la hanul drumetului pentru a ma convinge daca parerile spuse de voi sunt adevarate, cert este ca am avut o retinere sa merg la han mai ales citind atatea pareri negative depre localul acesta.Ajunsa acolo am constatat ca clienti erau elegant imbtacati, erau persoane desemnate de local sa te indrume la o masa chiar daca aveai rezervare sau nu,un chelner ne-a adus meniurile ,incepand sa le rasfoiesc am fost surprinsa vazand ca preturile sunt la un nivel acceptabil , nici nu ma gandeam sa gasesc astfel de preturi tinand cont de parerile voastre care dovedeau ca mancarea e atat de scumpa de te lasa pe spate, nu este adevarat asa cum zic unele persoane ca daca comanzi un meniu de 2 persoane si se afla 3 platesti pt 3 ,bauturile aveau acelasi pret ca la orice alt restaurant cu mancare taraneasca din bucuresti,am astepat max 30 min pana la sosirea platourilor cu mancare ,am fost serviti foarte bine si deasemenea mentionez ca nota de plata a fost pe asteptarile mele ,nu am fost furati nici macar cu 10 bani chiar din contra chelnerul a uitat sa treaca 2 limonade, muzica a fost atat lautareasca dar nu au lipsit si asa zisele manele, cu totul ca nu sunt fan al acestora.in concluzie sustin ca sunt multe persoane care exagereaza si din contra iti faci o parere proasta chiar daca nu ai fost, cred ca fiecare trebuie sa vada cu ochi lui si sa nu se mai ia dupa alti. cum am fost eu care am ezitat de fiecare data sa ma merg numai din cauza comentarilor facute de voi.
    MI-A PLACUT SI O MA MAI DUC DE CATE ORI O SA AM OCAZIA CHIAR DACA ALTORA NU LE0AU PLACUT, DACA CONSIDERATI CA CUNOSC PE CINEVA SI ASI PUTEA FACE RECLAMA LOCALULUI , VA INSELATI NU-I CUNOSC NICI PE ANGAJATI DAR NICI PE PATRON,ACEST LUCRU NU MA INTERESEAZA .

    RăspundețiȘtergere
  64. cum scrie si mai sus.... dkt sa comentati atat aici mergeti si vedeti voi cum este la han si apoi vorbiti ... eu merg destul de des (nu sunt de etnie romma) si nu s-a intamplat nmk ... deci dk o sa va placa bne dk nu reprofilati-va si nu mai comentati atat :*

    RăspundețiȘtergere
  65. si noi locatarii ce ne facem fratilor cu parcarea care acesti hoti cica au inchiriat 18 locuri p nu credem asa ceva trebue sa facem ceva cu totii oricum poteras va zbura

    RăspundețiȘtergere
  66. Local cu body guarzi infecti, rad de clienti. Am vrut sa intru sa mananc ceva joi seara si baietii de la intrare mi au sters pofta de mancare prin comportamentul lor. NU MAI CALC PE ACOLO NICIODATA, NU RECOMAND, PLIN DE TIGANI SI IDIOTI!

    RăspundețiȘtergere
  67. stiu in mod cert ca wiskeyul este facut in cada...daca aveti sticle cei de acolo le cumpara pe niste banuti dandu-le un refill

    RăspundețiȘtergere
  68. Daca as avea posibilitatea, as sterge de pe fata pamantului spelunca asta!!! O mizerie plina de interlopi, tigani, manelisti si curve! Se fura ca in codru! Este locul potrivit pentru toti cei care au scris aici ca s-au simtit bine in acest asa-numit "restaurant"! Adica domnul doctor stomatolog care scrie "antamplare"! :))) In sase ani de facultate nu ati invatat nici un pic de gramatica, stimate domn?! Si sa nu-mi spuneti ca ati facut medicina, deci nu v-a invatat nimeni sa scrieti corect...
    Ca sa nu mai lungesc vorba, toti cei de aici, care se simt bine la Drumetul, sunt agramati, deci este evident din ce categorie fac parte! Apoi, ne mai si cearta ca ne zgarcim la 20-30 lei! Iar altul ne da lectii cum sa procedam ca sa ne simtim bine intr-o seara petrecuta la restaurant: cum intri ii dai 100 RON ospatarului! :)))) Nu e tare?! Mai, smenarilor, poate nu stiti,dar exista o categorie de oameni in tara asta de mizerie, care castiga banii din MUNCA!!! Nu din furat, prostitutie, droguri si alte nenorociri, asa cum faceti VOI! De-asta ne uitam la 20 de lei! Asa ca duceti-va in continuare si aruncati cu bani in Sorinel Pustiu' si cum naiba le mai cheama pe ciorile alea si lasati-ne pe noi sa alegem lumea civilizata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, cu extindere la mai mult de jumatate din carciumile Bucrestiului numite pompos: restaurant, trattoria sc scl.

      Ștergere
  69. Oameni buni , se numeste capitalism.
    Nu se numeste restaurant de binefacere sau organizatie non profit. Fiecare are dreptul sa isi puna ce preturi vor.
    Daca tu ai impresia ca te duci la restaurant si vrei sa ti vanda aproape cu pretul de achizitie , esti tampita.
    Cand te duci la restaurant nu platesti doar felia de lamaie. Platesti si locatie , si angajati , si utilitati si amortizare si multe alte costuri pe care tu habar nu ai .
    Nu te obliga nimeni sa mananci la restaurant.
    Cumpara ti lamai de la supermarket si fa cu apa de la chiuveta acasa la tine, si pune ti 100 de lamai ca esti cam gretoasa.
    De aia suntem noi romanii prosti si suntem in situatia in care suntem. Inloc sa ne vedem de treaba sa nu mai mergem la restaurante cand nu ne permitem , mergem si dupa aia ne plangem pe internet inloc sa muncim.
    FOARTE BINE TATA.

    RăspundețiȘtergere
  70. la restaurantul din crangasi la tiberica de zece ori mai frumos decat la han,ospatarii sunt ospitalieri si lautarii sunt civilizati,nu este tiganie ca la han

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dute Dl anonim tu la acest restaurant "tiberica" (un nume mai bun nu gasea :))) ) daca este asa bun :))) nu mai face reclama la el...Lautarii de la tiberica :))) sunt civilizati dar ce fac....cred ca te si platesc ospatari cand pleci,,iar de tiganie peste tot este asa ca termina cu politica asta

      Ștergere
  71. Ma duc maine cu inca vreo 20 de colegi de la serviciu. Revin cu impresii. :-)

    RăspundețiȘtergere
  72. Agramati si incoerenti toti comentatorii, de la cap la coada. Nimic inteligibil, nimic citet, nimic real. Un miliard de cuvinte aruncate fara sens. Abia daca un singur comentator a spus punctual: rau e ca suntem inselati in aces mod dar si mai rau e ca acceptam sa fim inselati.

    RăspundețiȘtergere
  73. Bine, fiindca am fost de la ora 18 si am ajuns acolo recomandati de un apropiat al localului, ceea ce am de spus nu este asa de impresionant.
    Am fost primiti bine, serviti dupa 30 de minute de la comanda, desi nu mai erau decit doua mese ocupate. La un moment dat chelnerul nu mai era linga noi asa ca a trebuit sa astept chiar pentru o simpla bere.
    Deabia spre ora 23 a inceput localul sa se umple de persoane dubioase si colorate, ceea ce ne-a dat semnalul de plecare. Cam asta a fost tot.
    Mincarea buna, suficenta si convenabila ca pret, servirea destul de ok. Totusi nu e de frecventat, mai ales la ore inaintate cind apare fauna specifica.

    RăspundețiȘtergere
  74. si eu am mancat acolo dar nu mi se pare ca ar fura...

    RăspundețiȘtergere
  75. Răspunsuri
    1. foarte mare dreptate DE EVITAT toata lumea interlopa din dr taberei.cautati pe google fratii parcalab

      Ștergere
  76. Nu mai mergeti in localuri de manelisti inputiti!
    Daca aveti bani mergeti undeva cu gust, daca nu alegeti ceva din galeriile hipermarketurilor si acolo se poate sta la sueta!
    Fiti cu minte!

    RăspundețiȘtergere
  77. Un sfat sincer pentru cei care s-au apucat sa laude acest "mare restaurant": daca nu stiti sa vorbiti limba romana si nici sa scrieti - nu mai scrieti. Va faceti de ras.

    Dupa ce veti descoperi limba romana, poate veti continua cu apa si sapunul.

    RăspundețiȘtergere
  78. Nu ma intelege gresit, spui ca atunci cand iesi la restaurant iti asumi costul mancarii, dar te uiti la fiecare 2,5 lei de gramaj ... hai sa fim seriosi... si din pct. meu de vedere mi se pare penibil sa stai sa te certi cu un ospatar , sef de sala sau ce o fi ca o pune pe prietena ta sa plateasca apa minerala, plata sau ce o fi fost ea... daca erai baiatu finut ii plateai fetei limonada fara sa o faci sa se simta prost ca te baga la cheltuiala in plus... ps: nu imi place hanul drumetului mi se pare o cocalarie maxima, ala nu e restaurant sa iesi cu niste prieteni sa cinezi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e diferența dintre un roman neaoș si un neamț - este vorba de educație. Cât timp iti convine sa te fraiereasca chelnerul o sa o tot faca, oricum ii mai lasi si bacșiș pentru ca te-a fraierit. Eu prefer sa plătesc serviciile nu sa incurajez cerșitul in oricare forma...

      Ștergere
    2. dacă și în cocina asta se mănânca bn, înseamnă că mâncați fa la fel in piața la moghioros. localul e jeg ,trebuie sa fim realisti. din orice punct de vedere.

      Ștergere
  79. mancarea care seara se debaraseaza se reincalzeste si se vinde ziua o mizerie de restaurant
    apa plata de la chiuveta
    cafea Mauro (o.5 bani) se vinde ca Lavazza

    RăspundețiȘtergere
  80. vino la HAN si demonstreaza ce ai scris nu se vinde nimicdin tot ce spui cita rautate ELENA11 aug 2015

    RăspundețiȘtergere
  81. GROAZNIC!!!!!!!!PLIN DE COCALARI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere