Dacian Ciolos a facut prima sa vizita oficiala in calitate de comisar european in Spania. Alegerea este fireasca avand in vedere ca este tara care detine in acest moment presedintia prin rotatie a UE.
In afara de intalniri cu oficialii spanioli, Ciolos a vizitat si o fabrica de ulei de masline in Mora, unde a avut discutii cu reprezentantii industriei agroalimentare si agricole din Spania.
Evident, comisarul european a sustinut ideile pe care le-a exprimat inca de la audierea sa in Parlamentul European, ideile din programul sau, subliniind nevoia unei dezbateri atat la nivelul statelor membre, cat si al tuturor actorilor din sectorul agricul privind viitorul Politicii Agricole Comune.
Ciolos a reluat ideea ca un atu il reprezinta produsele de buna calitate si necesitatea lansarii unei politici de promovare a acestora la nivel comunitar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Indiferent de felul produsului alimentar exportat de Spania catre UK si Irlanda: toate sunt umflate cu fertilizatori chimici si se altereaza dupa tinerea lor in frigider mai mult de 24 de ore; sa nu mai adaug faptul ca nu au gustul si aroma si suculenta celor pe care le consumam noi in Romania de pe pietele locale obtinute de gradinarii nostri...sa va mai povestesc si despre pretul lor aici ??? cred ca nu e nevoie ...daca chiria lunara pentru un bungalow e de 1000 euro...va puteti imagina cat costa un pachetel cu 6 rosii mici sau un pepene de marimea unui grapefruit...
RăspundețiȘtergere