luni, 27 august 2012

Ponta la Congresul Internationalei Socialiste - merge cu 3 zile mai devreme si pleaca dupa prima zi

Guvernul anunta, intr-un comunicat de presa, ca de luni pana joi Victor Ponta este la Congresul Internationalei Socialiste, care are loc in Africa de Sud. Adica din 27 august pana in 30 august.

Si intru sa gasesc informatii despre acest eveniment, eventual pentru un backgound sau o stire. Si ce constat. Ca reuniunea socialistilor, de la Cape Town, incepe in 30 august si se termina in 1 septembrie.

In contestul acestui eveniment, Ponta va avea o intalnire cu presedintele Zuma si cu alti lideri. Ma intreb insa daca toti liderii socialisti merg cu trei zile inainte, doar pentru a pleca atunci cand lucrarile de-abia debuteaza, ca sa nu mai vorbim ca lipsesc atunci cand ele sunt in toi.

Trebuie sa recunoastem ca totusi ramane la partea cea mai importanta, la prima zi cand se discuta  "raspunsul social-democrat la criza economica" si este alegerea conducerii Internationalei.

Iata ce e in program joi:
For an economy with jobs, growth and social protection: the social democratic response to the financial crisis

Cat despre tema zilei de vineri, "The struggle for rights and freedoms: strengthening representative democracy and gaining new democracies in the world", se pare ca nu prea e interesanta. Drepturi si libertati, democratia reprezentativa... prea plictisitoare.


13 comentarii:

  1. Cred ca primele zile ale deplasarii sunt dedicate unei intalniri cu reprezentantele societatii civile din Togo, pentru a pune la punct noua strategie a USL pentru debarcarea lui Base: greva sexuala, dupa model togolez.
    Detalii pe blog:
    http://taraboste.blogspot.ro/2012/08/idee-togoleza-pentru-usl-greva-sexuala.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ponta pleaca ca sa nu fie in tara azi. Cand Parlamentul o sa o puna de o mare magarie, iar el o sa zica ca n-a stiut nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare cine plateste avionul ca sa ajung dom' prim ministru acolo? Ar fi interesant de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa premierul in pace !Omul munceste...el se ocupa de probleme mondiale importante, si nu o sa aiba habar de tampeniile din parlament! O sa zica: "- Nu stiu d'astea"

    RăspundețiȘtergere
  5. F. frumos concludea la comentarii un utilizator: :-))))

    "cu peneleul e clar. iar cu pesedeul e ceva misto. menaru observa ca ponta a plecat in africa de sud cu trei zile mai devreme, iar altcineva, comentand un articol al lui ghinea de pe contributors, observa ca, de fiecare data cand s-a intamplat ceva ciudat, gen grajdan sau insolventa hidroelectrica, ponta nu era in tara.
    asa ca ma risc: basescu nu doarme diseara la cotroceni"

    De aici: http://lacoltulstrazii.ro/2012/08/27/ce-va-face-parlamentul-azi/

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce Dl Ponta si Antonescu lipsesc chiar astazi din tara?

    RăspundețiȘtergere
  7. Odata cu terminarea crizei politice,Victor s-a deplasat tocmai in Africa de Sud pentru a se intalni in secret departe de ochii si urechile serviciilor noastre speciale in vederea intalnirii pe teren neutru cu trimisul unei mari puteri pentru a primi noile instructiuni. El a lansat zvonul ca merge in vacanta la Londra dar in realitate a luat direct de pe aeroportul londonez avionul spre Africa de Sud. Cacarau plecat chipurile la Napoli in vacanta a plecat pe alta cale tot in Sfrica de Sud ca si Victoras pentru a primi noi instructiuni.E usor sa te deplasezi in grup restrans intr-un Safari in jungla si sa stai la sfat de taina fara a risca sa fie descoperiti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu s-ar putea sa nu se mai intoarca nici unul ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimata d-na, aveti stiri de unde- SRI, SIE altfel nu am auzit sau vazut vreun comunicat. Pentru cine lucrati asa de asiduu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate cititor, va descalifica toate afirmatiile. Orice om care stie sa citeasca in mod corect, nu tendentios si interpretat dupa propriile obsesii, ctiea si faptul ca am indicat sursa: comunicat al guvernului.

      Ștergere
  10. www.gov.ro intrati acolo. asiduu lucrez in presa. si folosesc informatii publice. dvs. pt cine lucrati?

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai ce bine a fost in tara fara acseti mascarici
    politici, care afirmau despre oameni insemnati ca sunt politruci.
    Cine plateste transportul?
    Cine Referndumul?
    cica dau la pensii, ce?
    nu se da decit ceea ce a fost retinut, CAS, nu au ei vreme sa se uite in cosnita mea ca e mai goala si portmoneul e lipit de plin ce e;
    azi am 50 de bani;
    mai am pina in 14 la pensie.
    Ce gindesc mitomanii astia?
    Dar, gindesc?
    Cum a ajuns PDR ul , asa candidati, asa premieri?
    Niciodata nu am intilnit atita prostie dupa 89;
    atita lipsa de bun simt!
    Daca ii mai aud strigind POPORUL vrea POPORUL nu vrea, mor!
    tagma jefuitorilor urla POPORUL, no, ca ii pasa penalului de Voiculescu si lui Fenechiu acre cumpara tarnsformatoare de la tigani, furate, auzi domle furate;
    si le revinde la STAT, e Justitie e asta de-l mai lasa sa si urle ca vrea suspendari?
    de ce nu se autosuspenda el?
    ar face macar un singur lucru bun.

    RăspundețiȘtergere