marți, 1 septembrie 2009

Totul despre comisarul european

Permiteti-mi sa fac un pic de reclama la o noua sectiune pe care o avem in site-ul HotNews.ro. Am inceput un proiect care se numeste "Comisar european" si in care intentia e sa punem toate informatiile referitoare la desemnarea comisarului european al Romaniei si la orice informatie pe aceasta tema care apare din statele membre.

Debutul a fost ieri, cu un itnerviu cu ministrul de externe, Cristian Diaconescu, dar vom avea multe alte opinii pe aceasta tema, de la analisti si experti, la oficialitati si politicieni. Asta e intentia, cel putin.

M-am gandit peste vara cum putem sa tratam foarte bine acest subiect si urmaream cu ingrijorare lipsa cu desavarsire a interesului pentru subiect. Sa speram ca au negociat, asa cum zic, toata vara.

Dacian Ciolos ar fi o varianta buna, din punctul meu de vedere, pare agreat, insa eu sunt in continuare sceptica privind obtinerea portofoliului agriculturii. Foarte sceptica! Imi doresc sa ma insel. Deci va invit sa intrati in sectiune si in mod sigur noi o vom umple de continut.

5 comentarii:

  1. of topic
    @menaru te citesc de aproximativ jumatate de an via hotnews si stiu ca e blogul tau si faci ce vrei cu el dar as vrea sa te rog sa iei in considerare posibilitatea de a-ti schimba layoutul deoarece este extrem de obositoare trecerea de la un site cu background alb si scris gri/negru (95% dintre site-uri) la un site cu background negru si scris alb/gri si invers
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel, si pt. mine e deranjant acest negru in fata ochilor (ma refer la background :) ).

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dan: fundalul negru cu scris alb e "environmentally friendly" (din punct de vedere al consumului de energie) comparat cu fundalul alb. Asa ca schimba ochelarii si citeste si pe fond negru, mai bine isi schimba si Hotnews layout-ul.

    RăspundețiȘtergere
  4. @menaru

    Nici eu nu cred ca luam agricultura. Mi-e greu sa cred ca Germania, Spania si chiar Marea Britanie vor accepta asta (pentru ca din ce inteleg Franta, de fapt Barnier, l-ar sustine pe Ciolos). Il vad pe Puscas viitor comisar european, iar ca portofoliu cred ca ni se va da protectia consumatorului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Laudabila initiativa. N-ar strica totusi ceva informatii comparative cu privire la acest proces paralel si in alte state europene. Ar pune lucrurile in perspectiva.

    RăspundețiȘtergere