marți, 2 martie 2010

Culise de Consiliu European: Brown il lauda pe Sarkozy in fata geloasei Carla

Le Point ultimul numar, din 25 februarie, prezinta o declaratie a lui Gordon Brown facuta la Channel 4 in 14 februarie. Este despre o intamplare de la un Consiliu European ai carei protagonisti sunt Nicolas Sarkozy si Carla Bruni.

Iata ce zice Brown: "(Sarkozy) venise la un Consiliu European. N-ar trebui sa va povestesc asta, insa... ma rog... Telefonul i-a sunat de cel putin sase ori. Era Carla. Iar el ii raspundea mereu. La un moment dat i s-a dat cuvantul. In acel moment mi-a inmanat telefonul si am putut sa vorbesc eu insumi cu ea. I-am spus ca Sarkozy e un tip de treaba, am incercat sa il ajut un pic".

Se pare ca lucrarile Consiliilor Europene nu sunt deloc plictisitoare. :D

Cat despre gelozia doamnei Bruni-Sarkozy au mai existat informatii in presa. Printre primele victime ale primei doamne a Frantei a fost si Rachida Dati, apropiata presedintelui francez inainte de casatoria acestuia cu Carla. Dati a fost schimbata din functia de ministru, apoi exilata in Parlamentul European, unde, dupa propriile marturisiri, se plictiseste de moarte.

Probabil ca gelozia doamnei Sarkozy se explica prin faptul ca este indragostita. Zic asta pornind de la un cantec al ei care mie imi place foarte mult. Iata-l:


Un comentariu:

  1. Sunt gata sa pariez ca Mme. Carla Bruni s-ar fi dat si la Segolene Royal in cazul in care aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere