vineri, 14 mai 2010

Ce face un parlamentar cand are pauza de aparitii tv?

Ii scrie o scrisoare Mariei Basescu. Am vazut pe profilul de Facebook al unui amic stirea ca doamna parlamentar PNL Cristina Pocora i-a scris o scrisoare doamnei Maria Basescu, in care o roaga pe aceasta din urma sa intervina pe langa sotul ei - presedintele - pentru a renunta la masurile economice anuntate recent. Aici e scrisoarea si stirea.

Cat de caraghiosi pot deveni parlamentarii? Demersul asta mi se pare de-a dreptul de rasul curcilor si demonstreza ca inventivitatea alesilor nostri este fara margini.

Probabil ca doamna Pocora, in pauza de aparitii tv - sau poate gresesc eu, dar nu m-am mai uitat zilele astea la dezbaterile de pe televiziunile de stiri - s-a gandit ca e cazul sa ii scrie sotiei presedintelui o scrisoare.

O si vad pe doamna Basescu seara, la cina, sau inainte de culcare, spunandu-i lui Traian ca ar trebui sa renunte la toate aceste masuri de austeritate, ca uite, a primit o scrisoare de la un parlamentar liberal - apartinand, de altfel, unui partid care a refuzat dialogul in ultima vreme cu Basescu - in acest sens.

Mai sa fie, probabil de-asta au refuzat liberalii sa dialogheze cu presedintele, ca sa il ia prin invaluire, prin sotia lui.

Vorbind serios, in afara de publicitate, ce a urmarit Cristina Pocora cu acest demers, din punctul meu de vedere, extrem de caraghios?

7 comentarii:

  1. Se vede ca au inceput liberalii sa munceasca. Mai devreme domnul aproape prim-ministru Johannis a anuntat ca scaderea salariilor bugetarilor o sa duca la o gaura-n buget.

    Cu oameni ca astia o sa iesim din criza cat ai zice peste

    RăspundețiȘtergere
  2. sper ca in poza e duduia pocora si nu menaru.

    RăspundețiȘtergere
  3. @bec: speri bine, e d-na parlamentar Pocora. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa incepe scrisoarea: "Am ales sa va adresez o scrisoare deschisa, dat fiind ca celelalte posibilitati de dialog, institutionale, cu presedintele Traian Basescu s-au dovedit a fi ineficiente."
    PNL nu a refuzat dialogul cu Basescu cum zici d-ta, a refuzat blabla-ul institutional. Diferenta foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. E intrata in parlament de pe locul 3.
    N-a fost aleasa ca deputata.
    De asta merge la tv cu Ghise (tot locul 3)...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu despre ce este vorba in scrisoarea aia. Nici nu m-am obosit s-o citesc, dar d-na parlamentar are fata de proasta care habar n-are ce face in politica. Singurul scop pe care l-a urmarit a fost publicitatea, pentru ca alegatorii din circumscriptia dumneaei sa aiba impresia ca le reprezinta interesele in Parlament.

    RăspundețiȘtergere