joi, 8 iulie 2010

Un nou portofoliu in Comisia Europeana: COMISARULUI EUROPEAN PENTRU DEZASTRE

Zarescu, reporterul frenetic, prezent mereu la locul unor calamitati anunta in stilu-i caracteristic ca maine, adica vineri, vine in Romania "comisarul european pentru dezastre".

Zarescu, dezastru esti tu. Kristalina Georgieva este comisar european pentru COOPERARE INTERNATIONALA, AJUTOR UMANITAR si RASPUNS LA SITUATII DE CRIZA.

E mai lung, dar nu e extrem de solicitant pentru creier si memorie sa tii minte macar o titulatura. Nu stiu, putea fi comsiar european pentru ajutor umanitar, sau pentru raspuns la situatii de criza.

Poate ar trebui sa le sugerezi alora de la Bruxelles sa infiinteze postul asta: comisar pentru dezastre. Iti dau contactul lui Barroso daca vrei.

Oricum, multumim pentru momentul de buna dispozitie de dimineata pe care ni l-ai creat!

PS. Recunosc, asta e usurica pe langa stirea bomba din Haiti: ca Realitatea TV te-a trimis la cutremur si ca ai ajuns cu greu la....aaaa.... Port... cum? Port-au-Prince. Pana la urma ti-a iesit pronuntia? :)))

Un comentariu:

  1. Pai ar trebui sa fie rezervat pentru un roman, avand in vedere aplecareea noastra naturala spre "a face dezastre"....cine se pricepe mai bine sa lupte cu un dezastru, decat unul care se priepe excelent sa le declanseze, sau macar sa faca dintr-un dezstru mic, unul foarte mare..:-)

    RăspundețiȘtergere