vineri, 19 noiembrie 2010

Sunt un fan declarat al lui Rasmussen

L-am vazut pentru prima data live pe Rasmussen cand era premier al Danemarcei, cred ca la o reuniune a diplomatiei romane, la Bucuresti. Sau poate mai devreme?

Oricum,mi-a placut, am devenit un fan. imi place si ca politician, atat de relaxat, de "normal". M-a amuzat cand am vazut ca a pus pe pagina de Facebook pozele de la joggin-ul de dimineata, iar acum iata ca si canalul tv al NATO a pus un filmulet, pretext pentru deschiderea lucrarilor din aceasta dupa-amiaza.

Pozele de la jogging, de vineri dimineata, din Lisabona:




Zilele trecute a pus pe FB o poza cu cel mai mic nepot al sau, Marcus, care tocmai a fost botezat. Toate astea il umanizeaza teribil, e un bun exercitiu de PR ceea ce face el.



4 comentarii:

  1. Ultima poza, Rasmussen cu bebe/nepotul in brate este zdrobitoare!!! Si mie imi place Rasmussen, dar sa vedem ce se va intampla cu NATO la Lisabona!

    PS am apreciat interviul Dvs. cu Friedman, si va doresc succes mai departe! Multi v-au preluat, ceea ce dovedeste ca a fost excelent!

    RăspundețiȘtergere
  2. E scandinav. Democratiile scandinave sint intemeiate pe bun simt, in primul rind.
    Politicienii lor sint reprezentativi, sint cetateni in primul rind. Isi fac cumparaturile la Alimentara din colt, copii lor mer la scoala in zona unde locuiesc. Locuiesc in case obisnuite, fac lucruri obisnuite. Iar Rasmussen reprezinta conducerea politica a NATO.
    Deci un total contrast cu semizeii politicii romanesti de tipul: "Ba, tu ai auzit de mine, stii tu cine sint eu?" "Stii tu cite miliarde am risipit eu, cite ocazii am ratat?" Dar nu ma mir daca pina si jurnalistii se mira...
    Ce repere aveti voi de fapt?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tio: nu e mirare, e o apreciere a normalitatii si un exemplu. ma amuza romanii care se impart in noi si voi. eu stiu ce repere am, dvs?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu era un atac. Stiu ca esti o fata de treaba ;-) Am aceleasi repere ca Rasmussen dar nu mai am rabdarea si toleranta altora. Data viitoare cind mai treci pe la Stockholm si vrei sa simti mai de aproape normalitatea de care pomenesti mai sus poti sa-mi dai mail...

    RăspundețiȘtergere