luni, 1 februarie 2010

De ce ar vrea magistrati si politicieni sa fie inruditi cu Bercea Mondialul?

Vad pe televiziuni si in presa povestea despre acest Bercea Mondialul. Nu stiu ce face el, daca in afara de vizite la PSD in plina campanie electorala prezidentiala, sarbatori ale romilor la care participa presedintele Basescu si sotia sau nunti si botezuri la care participa magistrati si fratele presedintelui, el mai face ceva. Presa il califica drept interlop, eu ma itnrebam daca e manelist, ca are nume (sau porecla) de manelist.

Am cautat pe net si am gasit aceasta analiza, care ar trebui sa imi raspunda la intrebarea din titlu.

Si totusi, nu ma convinge. Chiar nu inteleg de ce oameni cu un backgound si o educatie diferita de acest om ar vrea sa se inrudeasca si sa fie in compania lui. Lasand la o parte toate analizele facute de politologi, la bunul simt, nu inteleg cum e posibil. Nu sunt rasista, nu ma intelegeti gresit, dar cred ca oamenii trebuie sa fie in compania celor la fel cu ei.

Eu nu ma simt bine intr-un grup in care oamenii sunt foarte diferiti de mine. Mai fac experimente sociale, dar asta sunt: experimente. Asta nu inseamna ca ma simt bine si imi face placere sa petrec mult timp intr-o gasca in care oamenii nu au prea multe in comun cu mine. Dar nu e ceva nefiresc.

De-asta zic, ce ii determina pe magistrati, politicieni sa vrea sa fie inruditi cu Bercea Mondialul? Cu atat mai mult cu cat, inteleg, e un personaj controversat.

6 comentarii:

  1. Ma "trezesc" cu eticheta - limbaj de tip lumpen, daca comentez acest articol.
    Trag aer in piept ......... M-am calmat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Banii nu au miros ! Cam asa se spune! In schimb asigura puterea ! Adica face diferenta intre o numire pe un post mai bun sau retrogradarea !
    In general , constinta fiecarui individ nu se vinde ! SE CUMPARA !
    PS. Felicitari pentru noua poza, aduce mai multa lumina !

    RăspundețiȘtergere
  3. mie povestea îmi miroase a trafic de influenţă....

    RăspundețiȘtergere
  4. Business as usual. Bercea et alii fac treburi pentru "oamenii onorabili".

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum ai spus si tu in articol, se aseamana. Crezi ca e mare diferenta in politicieni, magistrati si Bercea Mondialul?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim 14.24, 2 februarie: AS VREA sa fie o foarte mare diferenta. utopie?:)

    RăspundețiȘtergere