miercuri, 31 martie 2010

Paste Fericit!

Gata, intru in vacanta. In vacanta de Pasti. La mine in Ardeal, e momentul in care vine iepurasul si iti aduce cadouri. De fiecare data imi aducea, in copilarie, haine noi si pantofiori. Imi amintesc unii rosii, din lac, precum cei al lui Dorothy, pe care mi-i dorisem foarte tare.

Acum vreau ca Iepurasul sa imi aduca sanatate mie si celor dragi mie, iubire si odihna. Si cam asta, plus orice altceva va doriti voi, va urez sa va aduca si voua.

Un Paste Fericit!

6 comentarii:

  1. ..cum e iepurasul la tine, nu stiu. Insa eu iti doresc un Paste cu intelepciune, bucurii, impliniri de toate felurile, si Lumina in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Menaru

    Daca asta cu iepurasul e in traditia romaneasca, atunci ma las si eu - ca tine - de jurnalism si ma apuc de mers la Chisinau

    RăspundețiȘtergere
  3. Pastem, pastem.

    Paste fericit de la un ateu. Si daca dai de Iisus intreaba-l cum face smecheria aia cu inviatul ca ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ozzi si Anonim: tendinta mea a fost sa va dau un raspuns. insa elimin orice gand mai putin "luminos" la adresa semenilor mei, pentru ca eu intru in spiritul sarbatorilor. e o optiune personala, care imi face bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. păi, vacanţă cât mai faină. aş adăuga că e binemeritată, după turul de forţă în Basarabia şi articolele aferente :)

    sărbători fericite ţie, şi vorba ta - sănătate, iubire şi odihnă. dacă mai e loc şi de ceva linişte sufletească, e grozav.

    mărturisesc că te invidiez pentru că poţi petrece sărbătorile în Ardeal. mi-e un dor destul de cumplit de locul ăla, de acasă.

    un Paşte fericit.

    RăspundețiȘtergere