luni, 21 iunie 2010

Cat de ridicola poate fi Teo Trandafir!

Mi s-a parut aiurea cand PDL i-a propus lui Teo Trandafir sa candideze pentru un post de deputat, dar, dupa ce am vazut rezultatul, mi-am zis: iata, au avut dreptate, a castigat. Insa, ma intreb, cat de greu era sa castigi in fata Iulianei Minca? O femeie de-a dreptul ridicola, cabotina si mahalagioaica.

Asta nu inseamna ca o simpatizam pe Teo - ca om de televiziune a promovat manelistii si asta a fost inceputul "manelizarii" (daca-mi permiteti termenul) televiziunilor si al spatiului public, in general. Teo e o femeie inteligenta, dar asta nu o scuteste sa faca multe, foarte multe greseli si sa devina ridicola. De la plecarea ei pe usa din spate de la Pro TV si declaratiile ca asteapta inca un telefon de la Sarbu, sperand ca el ii va ierta tradarea, la "prostituarea" in emisiuni cu invitati non-valori, dar care ii aduceau bani si audienta n-a facut decat sa fie ridicola.

Si ridicola a fost si cand a votat motiunea, cu atata teatralitate in gesturi si atata sfidare la adresa guvernului si a colegilor ei din PDL. Poate ca PDL merita asta.

Numai ca acum Teo vine cu o explicatie halucinanta si toata inteligenta ei este pusa la indoiala. Sa nu mai vorbim ca se umple de ridicol. Toate reactiile si gesturile ei de dupa introducerea bilelor in urne, imbratisarile cu parlamentari ai opozitiei, ea le explica acum astfel, in ziarul Ring:

„Mă simţeam foarte rău atunci când am făcut acel gest din parlament în ziua votului. Am încercat să urc treptele, să pun bilele şi apoi să cobor. Când am văzut că pot să fac chestiile astea, am spus: «Oh, my God!» şi, când am coborât, am zis: «Yes, am reuşit, am reuşit, am putut!» Toată lumea m-a blamat”. Întrebată dacă regretă gestul, Teo a răspuns: „Sigur că îmi pare rău. Fiecare poate să aibă momentele lui proaste, cum am eu acum“.

Apoi, întrebată dacă are informaţii cu privire la o posibilă cădere a guvernului, ea a exclamat: „Sper să nu. E singurul care ne-a mai rămas”.

E ridicola si prin faptul ca se justifica peste tot pe unde poate: acum o aud pe Realitatea TV.

Mai intelegeti ceva? Acum se discuta daca ar trebui sau nu exclusa din PDL, la fel ca pe toti cei care au votat motiunea, iar ea apare cu astfel de declaratii. Nu vi se par ridicole? Cand citesti acele randuri din Ring ai impresia ca Teo ii considera pe toti aceia care citim declaratia ei si care i-am vazut gestul drept prosti. Noi am fi prosti, daca am crede declaratia ei de un ridicol imens.

Dar ea este politician acum, nu-i asa? Si, pana la urma, in politica se admite totul: si prostia, si ticalosia, si ridicolul. In circul politicii romanesti mai e un circar, un bufon. Nimic neobisnuit, pare sa se inscrie in peisaj mai bine decat si-ar fi imaginat.

26 de comentarii:

  1. Absolut de acord cu fiecare cuvant scris aici.
    Mie nu imi mai ramane nimic de zis. Poate doar, felicitari!

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  2. vai de capul ei de tara cu asemenea politicieni. in parlament lipseste magda ciumac cu bona ei,ogica,nichita,dan diaconescu care sa-i completeze pe bvb,elena u si elena b. mai rau ne trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  3. asi fi vrut sa scriu ceva pe acest blog pe care am intrat intamplator dar nu merita. o pupinbasista convinsa . n-are rost

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim 16.08: si iata ca ai scris. si ai inteles exact ce ai vrut tu. faptul ca mi se pare ca un politician e absolut ridicol si imi insulta inteligenta ma face "pupinbasista"? esti in categoria radicalilor, nu-i asa, care considera ca nu poti sa exprimi o parere fara a fi pro sau contra lui basescu, nu? cred ca eu n-are rost sa ma antrenez intr-un dialog cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este ridicola, este santajata !!
    Si totusi a reusit sa strecoare o ironie fina:
    "Sper să nu cada guvernul. E singurul care ne-a mai rămas." Genial, bravo Teo !

    RăspundețiȘtergere
  6. Articolul dvs. mi s-a parut echilibrat din punct de vedere politic , dar obiectiv in a intelege sensuri si simboluri . E si parerea mea ca PDL nu s-a inselat ca va castiga cu Teo in fata Iulianei Minca , dar s-a inselat cu privire la caracterul ei si nu atat de caracter cat de simpatiile ei vorbim ... Eu sunt sigur ca daca PNL i-ar fi propus sa candideze din partea lor , s-ar fi dus la ei , se simte mai bine acolo , langa poetul de Varujan,chitaristul de Orban , boemul Antonescu ... E alta atmosfera , artistica , prieteneasca,ce o atrage pe Teo . Aia de la PDL sunt mai reci . In rest , desigur ca s-a umplut de ridicol , ridicol teatral , dar ea intotdeauna realizeaza mai tarziu prostiile pe care le face ... Eu as pedepsi-o ignorand-o total !

    RăspundețiȘtergere
  7. stalin a distrus fizic elitele romanesti cere s-au format in mai multe generatii.Conducerea tarii a fost preluata de jigodiile scolite la Moscova Gheorghiu Dej,Ceausescu,Iliescu,precum si de fostii tovarasi Constantinescu si Basescu.Din umbra tara a fost condusa de Brucan,Barladeanu,Melescanu,Petre Roman ,Videanu,Berceanusi tot nemul lor. Cum sa prospere acest popor? cred ca nu mai avem scapare pentru ca astia au furat tot impreuna cu neamurile lor din UE,NATO si FMI.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu v-a saturat nimeni de cenzura ? Tot comunisti ati ramas!

    RăspundețiȘtergere
  9. Teo Trandafir face parte din marele scenariu post decembrist desavarsit de Iliescu ,Brucan,Petre Valter Roman,scenariu continuat cu succes de tovarasiiConstantinescu Basescu,ajutati de

    RăspundețiȘtergere
  10. Teo Trandafir a ajuns dun greseala la PDL.

    RăspundețiȘtergere
  11. Teo Trandafir a ajuns din greseala la PDL. Tot dintr-o greseala nationala au ajuns in PDL Basescu,Boc si toata gasca lor de impostori.

    RăspundețiȘtergere
  12. Teo Trandafir a votat din greseala asa cum a ajuns si in parlamentul Romaniei. Tot dintr-o greseala a ajuns si Basescu in fruntea tarii. Norocul lui Videanu si a celorlalti din gasca de impostori. asa a vrut Brucan,asa am ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  13. Teo Trandafir a ajuns din gresea in parlamentul Romaniei. Tot dintr-o mare eroare nationala au ajuns la conducerea tarii jigodiile KGB resrectiv PCR A avut dreptate Brucan si tot neamul lui care ne conduce. Suntem un popor lichidat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate Teo e ridicola (aprecierea va apartine) poate gestul ei a fost usor vulgar,dar idea de a vota motiune care pentru noi cei mai multi pensionari insemna moarte a fost uman si plin de sperante pentru noi.Acum ne mai ramane Curtea Constitutionala care ....slabe sperante ca va tine cu noi. Va e simplu sa acuzati dar ar trebui sa ganditi ca asemenea masuri de taiere a pensiilor sunt pe langa inumane si ilegale. Noi pensionarii vom merge pana la Cedo cu plangerile noastre iar de votat acesti politicieni inumani slabe sperante pentru ei O sa vedeti, 2012 nu e departe, poate doar moartea sa ne opreasca din drumul nostru drept impotriva acestor criminali Asta e ceia ce gandesc acum pensionarii, ca e un genocid la adresa lor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa alegatori....asa candidati...in afara de bascalie, d-ra Teo Trandafir, sa ma ierte D-ZEU, a avut emisiuni pe masura celor care au urmarit-o.....lipsiti TOTAL de minimum de cultura generala...cf. invatamantultui ramanesc de la aceasta ora, adica scuzati.... din ultimii 20 de ani si nu numai !Nu va mirati de ce suntem asa de dezvoltati economic suntem buni doar de bascalii, in rest sa munceasca GERMANII sau JAPONEZII !!! SCUZE, m-am aprins degeaba si nu este sanatos !!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. e chiar varza teo.ce cauta in politica?eu cred ca instinctul ei de fata mare a c-am inselato...

    RăspundețiȘtergere
  17. citesc si ma crucesc ... diferenta dintre viata si moarte la un pensionar este de + sau - 15% ... suntem o tara de vaitatori nenorociti , de puturosi , de hoti de cersetori si vrem sa ramanem asa ... toata Europa ne spune ca traim mai bine decat ne permite produsul muncii noastre , ca nu producem mai nimic , avem 3 milioane de hectare de pamant , cel mai bun din Europa ,lasat parloaga , dar tipam ca murim de foame... Ne-am dezvoltat in comunism pt ca a fost dictatura si vagabonzii erau trimisi la munca , atfel eram in anii 60 acum. Un sfert din lumea de la tara sta cu mana intinsa la ajutorul social , un sfert sunt scosi la pensie pe caz de boala sau anticipat ... ne mai ramane curtea sa tina cu noi ! dar cand v-a pus 45 % de ce nu v-ati dus la curtea constitutionala ? cand dai spaga la doctor sa-ti dea medical de ce nu te gandesti ca iei medicamentele compensate unui pensionar care moare ca nu mai prinde ? vedem in lumea asta numai ce nu ne convine ...

    RăspundețiȘtergere
  18. "Nu e vinovat cine cere, de vina e cel ce da".
    Pai mai ridicol ca PD-L nu cred ca putem gasi ...
    E clar ca daca in loc de Teo la alegeri ar fi fost oricine altcineva (din persoanele cunoscute din PD-L), partidul-stat nu ar fi cistigat ...
    Uitati-va la orice reprezentant al PD-L care apare la televizor ; cind e intrebat ce s-a discutat la Snagov sau ce masuri anticriza se pregatesc, devin foarte absconsi, dau ochii peste cap si ne spun ca masurile minune (evident secrete) sunt pe teava ...
    Intre timp, in declaratiile de avere ale celor de la putere, se aduna banutul (ala declarat)...
    Deci : intr-o tara saraca, amarita, in care un guvern de o incompetenta totala ia masuri de o virulenta nemaintilnita (unde - in toata lumea - s-a mai aplicat scaderea pensiilor ?) se fura in continuare ca - scuzati exprimarea - in codru !...
    Cele de mai sus au fost un contraexemplu la ridicolul lui Teo Trandafir ...
    SA TRAITI BINE !

    RăspundețiȘtergere
  19. Orice demers sau orce tara care merge prost,este prost condusa.Romania nu e condusa de prosti ci de hoti care au facut avere renuntand la fumat.... Lamentabil!. Prosti au fost cei care s-au mai prezentat la vot .Tara de vuvuzele!

    RăspundețiȘtergere
  20. Romania are nevoie de politicieni adevarati nu stil panarame tip Teo. Daca romanii nu se trezesc si sa aleaga conducatori precun domnul profesor Ioan Coja o vom duce din ce in ce mai rau. JUSTITIA ROMANA EGAL ZERO BARAT!!!!. Il intreb pe nemernicul de Petre Roman unde sunt banii proveniti din vanzarea campurilor petrliere romanesti din Libia catre prietenii lui spanioli? Numai acest raspuns ar elucida cum a inceput jecmanirea acestui popor de adormiti!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce-a cautat teo in politia? Raspunsul l-a dat raposatul Petre Tutea: S-a bagat in politica pentru ca se afle in treaba ca aproape toti asazisii politicieni. Tot politica face si adeptul hotului de Nastase,Vistor Ponta care impreuna cu Daciana pun la cale alegerea noului Presedinte al Romaniei in intlniri romantice cu familia Ud-rea -Cocos. Toti cei din politica tarii sunt o gasca nationala de mafioti escroci.Totul a inceput cu Iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Teo Trandafir a dus tigania din emisiunile maneliste PROTV,in parlamentul tarii.Bravo natiune. Cea mai tare stire din politica romaneasca mi se pare cea in legatura cu petrecera la care au participat familiile Ponta Victor-Daciana Sirbu si Ud-rea Elena plus Cocos.la care se punea la cale soarta viitoare a Romaniei. Halal panarama politica tipic Romaneasca. Bravo hotiluor!

    RăspundețiȘtergere
  23. pacat ca nu v-ati gandit inainte sa intrati in politca nu meritati asa ceva pacatde dumneavoastra mergeti sa aveti grija de familia dumneavoasastra pacat ,,, am crezut in dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  24. stati stramb si judecati drept!
    uitati-va la Video de 10 ori daca e nevoie...cine vine spre ea sa o imbratiseze?
    s-a dus Teo? NU.
    In jurul ei toata lumea aplauda, voi ce ati fi facut cand cineva ar fi venit cu bratele deschise in atmosfera aceea? prima data in viata voastra cand ati votat ca politician ? cu presiunea si stresul de acolo? ati mai fi gandit ca e de la opozitie? ca sa-i intoarceti spatele?

    RăspundețiȘtergere
  25. Traiasca si infloreasca poporul roman cu Basescu si Boc in frunte.Noroc de banii FMI care au salvat afacerile contribuabililor din campania PDL pentru alegerea presedintelui Basescu si a europarlamentarei Elena intimplator tot Basescu.Tot asa ar fi procedat si hotii dela PSD precum Geoana Ponta Nastase in frunte cu KGB Iliescu si amicii lui catalin Voicu,Marian Vanghelie fratii Camataru et co.

    RăspundețiȘtergere
  26. teo trandafir sigur sutan mie e santajata si obligata sa nu vorbeasca pe multe subiecte cu presa,cu oricine,si ca de obicei,astai stilul diversionist a lu chioru si dictatorul nostru Basescu

    RăspundețiȘtergere