joi, 14 octombrie 2010

Domnu' Voicu, James Cameron nu e premierul britanic

Ce va povestesc e via un prieten care a semnalat pe Facebook. Link la articolul acesta din RL.

Ce zice liberalul Mihai Voicu pe blogul sau? Ca Boc are mentalitate de vechil fata de TVR, pe care a demonstrat-o in interviul de aseara.

Credeți că James Cameron i-ar putea spune unui reporter de la BBC : ”Dezinformezi lumea de parcă ai fi de la Sky News?”

Aaaa, domnu' Voicu, care Cameron? Ca ala de il evocati dumneavoastra e regizor. Al Titanicului, film celebru. Ala de conduce guvernul de la Londra e David. David Cameron.

Si stiti care e faza tare? NewsIn a preluat postarea de pe blog, ii face backgound, dar nu sesizeaza greseala. RL preia Newsin, la fel, fara sa sesizeze ca James e invocat in locul lui David.

Acum ma astept sa vina domnu' Voicu si sa spuna ca el chair se referea la regizor. :))))))

4 comentarii:

  1. Daca tot cautam nod in papura (banuiesc ca matale n-ai avut parte de acte ratate), James Cameron nu e doar regizorul filmului Titanic, ci si al altora precum Avatar, Aliens, True Lies, The Abyss, Terminator, Rambo: First Blood.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: dom'le, cand esti politician, e inadmisibil sa gresesti numele premierului britanic. si nu numai cand esti politician. sa fim seriosi, e o gafa!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Menaru: si toti politicienii care confunda Bucharest cu Budapest? Mr. Smith MP de UK stie sigur ca pe Boc il cheama Emil si nu Ion?

    Evident ca nenea asta are o problema in a-si aminti numele si intr-adevar a facut o gafa. Insa ceea ce spune despre TVR si premierul Boc (Emil, nu Ion) este adevarat. Televiziunea publica nu e "by default" pro-guvern.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alex: nu intelege ca ii iau apararea lui Boc, ce naiba, cred ca sunt suficient de clara. N-am asteptari de la el, desi marturisesc ca iesirea de aseara mi s-a parut ca a sarit calul si ca e un om politic terminat. remarcam insa faptul ca nu e admisibil sa il confuzi pe David cu James. stii, cand te apuci sa scrii ceva, atunci verifici sa nu faci gafe de-astea facile. si condamna presa care l-a preluat si nu s-a sesizat. dovada ca se lucreaza automat.

    RăspundețiȘtergere