luni, 14 decembrie 2009

Festivalul filmelor incriminatoare

Parca suntem al un festival de filmulete incriminatoare: filmuletul cu Basescu lovind un copil, presupusul film sexual cu Geoana si astazi, ajungand la serviciu, descopar filmuletul cu Geoana primind mita 5000 de euro. Il puteti vedea aici.

Despre el vorbeste fosta consiliera a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu, pe blogul ei. Dar presa a preluat postarea si o rezuma.

Nu v-ati saturat de filmulete de-astea despre care se vorbeste cu atata voluptate si nu se mai termina dezbaterile si trimiterile la ele, pe care le vedem obsesiv pe televiziuni, care sunt preluate pe bloguri si se rostogolesc asa, ca un bulgare de zapada care devine urias?

Parca suntem al un festival de film, nu alta. Contextul politic este inca volatil, Mircea Geoana declara intr-un interviu la Antena 3 ca vrea sa ajunga la CEDO cu contestarea alegerilor, pe cand BEC renumara voturile nule si rezultatul e tot in favoarea lui Basescu.

Geoana ne promitea liniste, dar el vrea continuarea scandalului, daca va sesiza CEDO. Iar aparitia acestui film probabil ca va naste alt scandal. Ma intreb daca mai sunt si alte filme sau am epuizat cinemateca.

Pentru ca dupa vizionare, dupa "critica de film" aferenta, cred ca e cazul ca lumea sa se puna pe treaba. Toti avertizeaza cat de greu va fi anul 2010. Dar asta deocamdata este un subiect secundar. Principal e sa ne satisfacem pasiunea de "cinefili", nu? Sa speram ca festivalul filmelor incriminatoare a luat sfarsit, odata cu acest film cu Geoana.

Un comentariu:

  1. este o prostie iar Anca Alexandrescu ar trebui sa se apuce de treaba daca vrea bani :))

    RăspundețiȘtergere