marți, 5 ianuarie 2010

Chirieac din nou la Realitatea?

Am vazut eu bine ieri? Nu mai stiu emisiunea, una in care era invitat tanarul Prigoana - a, era Ora de Foc - si cine il ironiza de zor peaspirantul la un loc de deputat? Bogdan Chirieac. Acel domn care aparuse in niste inregistrari nu tocmai flatante, asta ca sa ma exprim extrem de delicat, acum cateva luni.

Gata, deja l-am albit cu clor si e din nou chemat sa isi exprime opinia? Asa putin a durat embargoul de pe Realitatea? Sau era doar pentru perioada campaniei electorale?

Aaaa, tocmai am cautat pe internet si am gasit asta, la Petrisor pe blog. E o postare din 30 decembrie, el atunci l-a vazut. Ok, inteleg, recunosc ca eu am cam luat o pauza de televizor in concediu, adica de pe 23 decembrie, de-asta nu l-am vazut. Deci aseara nu era prima aparitie a lui Chirieac pe Realitatea. Si inteleg ca a fost reabilitat si Rosca Stanescu. Ce putin a durat toata atitudinea morala si revoltata fata de acesti doi oameni!

A fost spalat din nou si mult mai rapid. Unii chiar au noroc, dom'le, o fi talentul jurnalistic de vina. :D Insa oricat de talentat ai fi, odata ce ti-ai pierdut credibilitatea si te comporti cum a facut-o el, cred ca trebuie sa fii tinut pe bara.

PS. Bine v-am regasit pe toti in noul an!

11 comentarii:

  1. Toti sunt la fel. Daca Chirieac e cum e, asta nu inseamna ca Honorius Prigoana e mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: subiectul nu era prigoana si nu am afirmat ca e mai bun. Nu fac acesta comparatie, ma abtin sa il comentez pe Prigoana, desi m-au mancat degetelele sa intru mai devreme pe blog si sa scriu impresiile mele despre candidatura lui. dar au facut-o deja atat de multi...
    subiectul meu nu e Prigoana Jr, e Chirieac si memoria scurta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e prima oara, a mai aparut ca invitat a lui razvan dumitrescu anul trecut parca

    RăspundețiȘtergere
  4. tu chiar credeai ca o sa dispara? ar fi trebuit sa se neantizeze mult mai multi, asa ca nu conteaza unii care au fost dati in fapot fata de multi, mai ales celebri, care latra in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan Chireac (cu 'ea') chiar este un bun analist. Ca are un profil moral indoielnic, asta este alta treaba.
    Pe mine personal nu ma deranjeaza. Mai jenant e pentru Realitatea care s-a dezis de principiul dupa care l-a exclus. Dar probabil au gandit pragmatic.

    RăspundețiȘtergere
  6. oaRE NU SE POATE FACE NIMI PE TEMA ASTA, UN PROTEST, MA GANDESC? oNLINE MACAR SAU MAI ALES.

    RăspundețiȘtergere
  7. e chiar acum la Realitatea. Mişto!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. sigur, e bun analist, şi Roşca Stanescu e bun. Imi doresc tot ziaristi din astia, care una spun (analizeaza) si alta fac. Cu ziaristi ca ei o sa ajungem departe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare a aparea zilnic, si in seara asta si-a dat parerea despre nu stiu ce. Nu inteleg de ce nu zic invitatii nimic, totul pare firesc, omul cu aceeasi autoritate morala absoluta...

    RăspundețiȘtergere
  10. pe dl Chirieac il stiu de cand era student prin Politehnica. probabil ca are datorii pe la banci si ca sa poata sa le plateasca a stabilit cu baietii buni sa-l invite in schimbul a vreo 10-20-30%. si ce-i ramane e mai mult decat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă nu ne învăţăm minte aşa ne trebuie. De aproape un an acum, refuz să urmăresc orice pe Antene, (i)Realitatea sau TVR. Pot să aibe cele mai interesante programe - aceste televiziuni nu există pentru mine! Dacă toţi vom face la fel poate ajungem undeva. Dacă continuăm să înghiţim toate tâmpenile lor, păi frate dragă, aşa ne trebuie!

    RăspundețiȘtergere