luni, 7 decembrie 2009

Dezamagire... o foarte mare dezamagire...

Nu, nu e provocata de rezultatul alegerilor, nici de faptul ca PSD contesta alegerile.

E provocata de faptul ca Sorin Ovidiu Vantu s-a razgandit. Asteptam cu atata nerabdare conferinta lui de presa anuntata pentru 7 decembrie!

Ma intrebam: ce vrea sa spuna? Vorbeste despre Realitatea? Vorbeste despre fostii candidati? Ne anunta vanzarea Realitatii lui Patriciu? Un zvon care tot circula de cateva saptamani bune in Romania.

"Atmosfera politica atat de tensionata" l-a determinat "sa mai astepte". Asa zice el.

Cred ca nu ne-am fi suparat sa ne mai abata gandul de la rezultate si procente si voturi, nu-i asa? Am vazut si de la amicii mei de pe Facebook ca se intrebau ce s-a intamplat de nu mai iese Vantu.

Eu ma gandesc sa va provoc la un exercitiu de imaginatie si aberatie (daca-mi permiteti) si sa ne gandim ce ar putea sa ne anunte Vantu. Si cand?

Oricum, eu ma declar dezamagita, foarte dezamagita. N-am asteptat multe conferinte de presa cu mai mare interes. Poate doar conferinta lui Putin, in marja Summit-ului NATO? Sau a lui Obama, la G20, la Londra? :D

10 comentarii:

  1. In ceea ce priveste vanzarea realitatii catre patriciu totusi, vantu a dezmintit-o spunand ca au fost 'zvonuri de campanie".

    Daca e sa imi dau cu parerea cred ca si toata conferinta lui Vantu a fost tot un "zvon de campanie". Cred ca o sa se piarda in neant toata povestea.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ozzi: da, asta cred si eu, de-aia ma gandeam sa aberam asupra a ceea ce ar avea de comunicat. :) trebuie sa recunosti, a creat niste asteptari, lumea se intreba daca mai face sau nu, pana seara cand a venit declaratia lui pe Mediafax.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca dl. Vantu a jucat la doau capete

    RăspundețiȘtergere
  4. @Menaru

    Anne, eu cred ca vantu o sa zica un mare fis in conferinta (daca o mai face), adica ceva de genul ca se dezice si de Basescu, si de Geoana. Deja ne-am obisnuit cu fazele lui vintu ca de reclama la mezelurile Fox:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Conferinta lui Vantu a fost o minciuna, asa cum chemarea lui Geoana la el a fost o magarie pusa de el, la intelegere cu pdl, pentru a-l compromite pe Geoana definitiv. Nu stiu ce i-a spus lui Geoana de l-a pacalit, nici nu ma intereseaza, dar sigur Vantu nu sta in spatele lui Geoana ci a lui Basescu. O sa va convingeti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna draga, la ce bun sa iasa Vantu? E prea tarziu si prea devreme. Prea tarziu pentru ca Basescu va ramane presedinte inca cinci ani, mai mult decat toti liderii politici romani din ultimul secol, imediat dupa Ceausescu (regii facand exceptie). Prea devereme pentru ca orice dezvaluire despre Basescu este deja intuita. Si acceptata. Si votata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se aude ca Vantu i-a promis (si oferit) lui Geoana intrebarile de a doua zi, aduse de Turcescu insusi... O lucratura perfecta pentru sforarul Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  8. In viitoarea conferinta a domnului SOV, vom afla:
    1. Unde s-au dus banii de la FNI cu toate dovezile. Fapta fiind prescrisa, aceste dovezi vor fi doar material istoric sau didactic, in functie de interes.
    2. Vom afla de ce a pierdut Geoana alegerile si cum atati bloggeri-analisti s-au culcat cu Geoana presedinte si s-au trezit cu Basescu. Cred ca s-au speriat tare. Unii au zis ca le-a fost rau.
    3. Adevarul despre incalzirea climatica.
    4. Cine ii sopteste lui Rasvan Dumitrescu in ureche?
    5. De ce bate doar in anumite directii?
    6. Cum a ajuns Romania din granarul Europei in dictatura?
    7. De ce Iliescu nu are inca mausoleu?
    8. De ce Geoana a sarit ca un copil la aflarea exit-pollurilor?
    9. De ce Tariceanu mai vrea o tura prim-ministru?
    10. Si de ce New Moon are atata succes desi e un film atat de prost (cu exceptia efecteloer speciale)?
    ar mai fi cateva intrebari, dar vreau sa las si loc de ceva surprize

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa incerc si eu un exercitiu de imaginatie:

    Eu cred ca Vantu nu este nici in spatele lui Geoana nici in spatele lui Basescu. Eu cred ca Vantu e in spatele lui Nastase si aceste alegeri au fost de fapt un razboi intern in PSD. Geoana e terminat ca om politic la ora asta...si nu cred ca rezista mai mult de 6 luni la conducerea PSD....o sa-l schimbe cu Nastase care o sa fie si candidatul PSD la prezidentialele de peste 5 ani. Cine il opreste atunci? Basescu nu pt ca nu mai poate candida...Elena Basescu? :):):) Tariceanu? Antonescu? Vadim? Sau poate Remus Cernea? Inca tot nu ma pot opri din ras :)
    Vizita lui Geoana la Vantu acasa: poate l-a sunat Nastase si ia zis: "E ceva important legat de campanie care nu suporta amanare...ne vedem la Sorin (sau Ovidiu) acasa"...si intre timp le vinde pontul si celor de la Catavencu
    Alt element: caseta de care vorbeste Basescu (care-l compromite pe Geoana) si care cica a venit pe filiera PSD......
    Eu cred ca faza cu contestarea alegerilor e de ochii lumii....parerea mea e ca Geoana e sigur cuc acum la sediul PSD acum.....restul psd-eilor stau linistiti si beau whisky intr-o locatie de lux :).
    Ironic este tot jocul manipulativ in care s-a antrenat media (inclusiv hotnews si menaru :)).....iar printre looseri se numara si amaratii de pensionari care-si asteapta pensia cu ochii bulbucati......

    RăspundețiȘtergere
  10. Cititi presa si veti gasi multi politicieni vechi si actuali care i-a sponzorizat pina la caderea FNI-ului si dupa-CDR si PSD in special,plus defunctul UFD al lui Vozganian-finantistul minune liberal din tata-n fiu,procurori,judecatori,fosti si actuali securisti si tot ce misca ca doar e "OM de Afaceri de Dimbovita!!!!!!!!!!!!! multi sint la mina lui si multi au emotii,exceptie Base care niciodata nu l-a avut la suflet.Cercetati,cercetati......

    RăspundețiȘtergere