luni, 23 noiembrie 2009

Regret ca am votat cu Crin

Am votat cu Crin Antonescu, desi stiam ca nu va avea nicio sansa pentru turul doi. Speranta imi era infima, pentru ca, la un moment dat, intelegeam ca sondajele il dadeau destul de apropiat de Geoana.

Insa prin votul meu l-am sanctionat si pe Basescu. M-am simtit tradata ca elector al lui in 2004 si ruptura definitiva s-a produs toamna trecuta, cand s-a aliat cu PSD. M-a obosit si cu vesnica intretinere a conflictului in politica interna, si cu negarea crizei economice atata vreme cand era evidenta, si cu faptul ca devenise un spirit despotic si autoritar, ca avea accese de mic Putin.

Nu acesta era omul in care imi pusesem atatea sperante. M-a dezamagit si promovarea unor oameni apropiati lui, dar fara substanta, m-a dezamagit si modul in care fiica sa a ajuns eurodeputat. M-au deranjat si atitudinile sale in politica externa, care au contrariat Europa, m-a deranjat si populismul desantat manifestat in repetate randuri.

Pentru toate astea n-am mai putut sa il votez. N-am votat chiar cu inima imapacata nici cu Crin Antonescu. Ultima lui miciuna flagranta: ca UE va cere statelor membre ca din 2013 sa aiba toate parlamente bicamerale. Ideea eronata ca vor fi reduse taxele, intr-o perioada de maxima criza, cand oricum bugetul nu are de unde sa fie alimentat cu bani. Faptul ca s-a dovedit un cabotin in ultima dezbatere a candidatilor.

Acum imi pare rau mai ales pentru ca lasa optiunile deschise unei aliante cu PSD. Asa cum Basescu m-a dezamagit cand s-a aliat cu PSD, asa m-a dezamagit si Crin acum. Primul meu gand: imi pare rau ca am votat cu el.

Nu pot accepta, ca elector, astfel de colaborari. Eu sunt un alegator de dreapta, de ce dreapta nu poate lasa orgoliile la o parte si chestiunile personale pentru interesul acestei tari aflate in criza. Stiu... stiu, sunt interese politice, intelegeri.

Sa fim seriosi: pe mine, alegatorul, ma intereseaza sa traiesc intr-o tara cu un guvern capabil sa ne scoata din criza economica. Ma tem ca daca iese Basescu vor fi alte cateva luni de vanzoleala politica si ca nu vor incepe sa se ocupe de criza, de buget, de ceea ce trebuie pentru a ne primi banii de la institutiile financiare internationale.

In 2000 nu am mers in turul 2 la vot. Nici macar pentru a alege raul cel mai mic. Nu puteam sa pun stampila pe Iliescu si nu am facut-o. Acum am de ales in turul 2 tot intre raul cel mai mic. Din nou Iliescu e in ecuatie - prin Geoana, fireste. Asa ca optiunea mea e clara. Ma voi duce sa votez un mare rau - sperand ca totusi a inteles mesajul nostru, al fostilor sai electori, satui de modul in care s-a comportat in ultimii ani de ne-a indepartat de el, tocmai pentru a impiedica accesul la putere din nou a unei variante total inacceptabile mie

Voi ceilalti care l-ati votat pe Crin ieri, cum va simtiti in acest moment?

Stiu oameni care au votat cu Crin si spun ca nu vor mai merge la vot in turul 2. Mergeti, nu-i dati o sansa lui Geoana. Parca o Romanie condusa de Basescu e mai digerabila decat una condusa de Geoana... De Iliescu... de Vaghelie... de Nastase...

Completare: Nu m-as autoiluziona ca intr-o guvernare PSD-PNL, cei din urma n-o vor lua in barba. PSD e prea mare si prea abil sa nu sufoe PNL. Pozitia nu ar mai fi aceeasi ca in guvernarea neoficiala PNL-PSD de pana in noiembrie 2008. Atunci PNL era pe pozitia de forta.

41 de comentarii:

  1. Nu vreau sa am de ales intre Iliescu, Vanghelie si Nastase pe de-o parte si Udrea, Eba si Anastase pe cealalta parte.
    Imi pare rau, nu pot!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu nu are o constiinta (are oare?) atat de evoluata cum speri tu. Cred ca este cazul sa tii cont de faptul ca vei vota cel mai mare rau si nu doar "un mare rau".

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am sa aleg raul cel mai mic - nu vreau impozit progresiv si nici un prim-ministru "care-este"

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-ar fi sa mergi sa ii votezi pe amandoi?
    Sa fie prezenta la vot 60-70 % si voturi anulate 80-90% cred ca ar spune ceva !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca dracul e atit de negru pe cit pare la prima vedere.Ma bazez pe faptul ca electoratul PNL e totusi un electorat scolit si nu o turma de oi care se misca cum vrea ciobanul.Spun asta deoarece avem o dovada clara furnizata tocmai cu ocazia referendumului, cind in ciuda indrumarii de a nu vota la referendum(facuta explicit la iesirea de la urne si de catre Antonescu si de catre Johanis si de catre Iliescu si lista poate continua)doar 3% dintre votanti le-au urmat indemnul.Deci electoratul voteaza cum crede el si nu cum il indeamna liderii.Basescu o sa primeasca oricum un ajutor important tocmai de la cei care se lupta cu referendumul si care sint toti in tabara psd+pnl.orice contra la adresa referendumului aduce votanti in tabara lui Basescu.Asta e unul din motive ptr care Basescu a dorit referendumul in primul tur.In concluzie oricit ar fi de popular Antonescu in rindul votantilor sai el nu e mai popular decit refrendumul.Asa ca nu e motiv sa ne panicam inutil ci doar sa vedem cam pina unde pot merge “liberalii” in micimea lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca ma mai gandesc daca sa nu ma duc sau sa ma duc sa-mi anulez votul. Desi, imi vor face alegerea mai usoara daca va fi aceeasi problema cu sectiile de votare speciale. A doua ora nu mai stau 3 ore la coada, si cred ca multi dintre cei care-au patit ca mine nu se vor mai duce, in aceleasi conditii, in turul 2.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam aceleasi ganduri le am si eu. L-am votat pe Antonescu desi la dezbaterea de vineri mi-a demonstrat ca nici macar de bun-simt nu e (ca e superficial, stiam de mult). Dar am simtit nevoia ca, inainte de toate, sa-i dau o "palma" lui Basescu pentru toate tampeniile pe care le-a facut in ultima vreme, pentru "generalii" Oprea, Ontanu, Iordanescu, pentru EBA, pentru Udrea etc.

    Dar sa-l votez pe Geoana, dupa ce aseara s-au itit in spatele lui Nastase, Vanghelie si Iliescu, mai ales Iliscu care vorbeste despre "stoparea cu orice pret a lui Basescu", si dupa ce stiu ca tot acolo stau Mazare, Dragnea, Oprisan...mi-e pur si simplu peste poate.

    Voi vota cu Basescu, fara insa sa-mi fac iluzii in ce-l priveste, ci doar pentru ca nu am de ales.

    RăspundețiȘtergere
  8. cei 5 ani de PDL au adus prea multa nesimtire pe scena politica.
    asa ca mai bine taci!
    toti fura doar ca astia scad lefurile si numarul angajatilor sa aiba de unde! asa se relanseaza tara ? prin desfintarea organismelor de stat? prin disponibilizare? asta este exemplul ? parca era vorba sa-i facem competitivi si profitabili...nu sa-i trimitem acasa!!!unde cheltuie si nu produc NIMIK!de ce nu-i angajaza la drumuri si poduri sa faca autostrazi companii de stat daca nu au de lucru? de ce sa dam banii la straini care-i angajeaza pe nimik dupa aia??
    deschideti ochii inainte de a crede vorbaria celor care ne invrajbesc intre noi.fie ca vrem sau nu bugetarii sunt ROMANI care stau la un ghiseu pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai dc il votezi pe prostanac spui PA si la lupta impotriva coruptiei ...
    Basescu chiar daca nu e inger tot clamand anticoruptia a trebuit sa se comporte ca atare vezi cazul Ridzi ,Nastase are si acum imunitate ...
    Este un argument fals ca va fi instabilitate cu cat statul se implica mai putin in economie cu atat suntem mai aproape de doctrina liberala.
    Trebuie sa iti pui urmatoarea intrebare daca Basescu nu a putut sa schimbe ceva cine va mai avea tupeul sa se ia la TRANTA CU MITICII? va fi o mare fratie ca pe vremea lui Nastase...

    RăspundețiȘtergere
  10. Crin nu este sfant si a spus asta!
    Insa faptul ca incearca sa fie altfel a generat o pshihoza de cautare a lui cu acul.
    Practic la orice mica ezitare sar toti “hai ba ca esti ca noi si ca ceilalti candidati in aceasi mocirla morla”. Sper ca n-ai cazut si tu in aceiasi capcana…

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca guvernul PNL-PSD este politic, e corecta postarea, daca insa e unul apolitic, cu Klaus in frunte, sustinut de PNL si PSD, e cu totul alceva. Asa ceva nu a mai existat de mult in Romania, dar teoretic e posibil, ba chiar probabil daca iese Geoana. Klaus poate fi suficient de puternic incat sa nu permita partidelor sa-si intinda laba in borcanul cu gem, dar poate ca astea sunt mai mult "wishfull thinking" ale unui idealist. Totul depinde de Klaus. Dar cu Geoana tot nu votez. Nici cu Basescu

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vrut sa votez cu Crin Antonescu, nu m-a convins! Prea multa retorica, prea putina substanta, prea neinformat! Pe de alta parte, Basescu, abil, a jucat rolul presedintelui care are experienta unui mandat de 5 ani din care a invatat multe. Am votat cu Basescu pe motivul ca exista riscul ca Geoana sa-l surclaseze din primul tur. Se pare ca am calculat bine. La fel voi vota si in turul 2. Sa nu ne amagim, Basescu care decide ca milioane de dosare sa fie transferate la CNSAS, nu este totuna cu Geoana, nr2 in stat, care face vizite particulare la Moscova si are discutii private cu oficiali politici de acolo. Si ambele atitudini tin de competentele directe a presedintelui Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  13. alianta psd pnl pare interesanta, dar nu pentru mine sau alti romani cu capul pe umeri, nu avem cum sa ne gandim sau sa punem la indoiala doctrinele "alaturate" celor doua partide:))
    Doctrina ca si doctrina, da practica ne omoara. Daca va amintiti acum un pic timp a a vut loc o confruntare a celor trei candidati, in care cel care era cel mai rosu arata clara intentie de a se alia cu pnl-ul, in timp ce crinut spunea ca vom vedea ce vom face, dar ....
    Ma gandeam sa il votez, dar ma bucur ca nu am facut-o, de ce.... simplu: revolutia din 1989 care i-a dat dreptul sa apara la tv si noua sa il votam a avut loc in decembrie. In decembrie domnul Crin, nu ma deranjeaza ca Base bea alaturi e popor, sau ca fiica este parlamentar european, ma deranjeaza ca uitam cine ne-a dat dreptul de a spune da sau nu.
    Cat despre Geoana nu am de ce sa il votez, nu gasesec motive care sa ma faca sa il votez, am impresia ca fara hartiute nu poate purta o discutie clara, cred ca se pierde daca cineva il ia prea tare....
    Iar despre Base nu pot spune ca il admir la nebunie, dar mi se pare singura persoana care merita sa fie votata.

    A si aproape uitasem, daca tot se vrea binele tarii de ce nu au gasit cei din alianta psd pnl udmr si ce alte partide mai sunt in afara de pd-l o solutie pentru premier cum a fost cea a lui Base???
    Este cineva mai bun decat Isarescu, din pacate nu, dar mana lui dreapta sigur poate sa il inlocuiasca macar partial, avem nevoie de un bancher pe timp de criza nu de primar....

    RăspundețiȘtergere
  14. ideea votului nul in turul II mi se pare cea mai potrivita. am ajuns sa alegem intre Basescu si Klaus, pana la urma. nu e normal! Cu riscul ca aceasta criza politica se se mai intinda inca doua saptamani, cred ca e momentul ca noi, alegatorii, astia care nu gandim cu sosetele, sa-i tragem de maneca pe politicieni. mi se pare absurda alianta PSD-PNL si orice ar spune liderii lor este clar ca se urmareste ciolanul. propun ca acest tip de coalitii, realizate numai cu scopul de a ajunge la putere, sa fie amendate dur de populatie. prin vot nul. E clar ca Basescu nu mai e la fel de popular si ca si-a aratat limitele si competenta in acesti ani. Deci Geoana merita o stampila. In acelasi timp si seful PSD a demonstrat, prin declaratiile personale, dar mai ales a colegilor de partid, ce interese serveste. Deci merita si Basescu o stampila. unde ajungem? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Voteaza raul mai mare daca asta te va face sa dormi mai bine noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am votat cu Basescu si voi vota si al doilea tur. Eu i-am urmarit declaratiile lui Antonescu inca decand era in Parlament si se opunea cu N Nicolai oricarei reforme din justitie. Desi ideologic sunt mai degraba liberal nu am putut sa votez cu el oricat m-am straduit sa ma conving. Declaratia cu piata Universitatii a pus capac.
    Alegerea intre Geoana si Basescu este mult mai simpla. Stiu ca nu vreau companie nationala de medicamente, nu vreau companie integrata de energie, nu vreau taxa progresiva, nu vreau imunitate pentru Nastase, vreau ca judecatorii sa-si faca de cap in prostia lor si vreau sa ramana Morar la DNA.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aaa... si clar nu vreau vizite private la Moscova.

    RăspundețiȘtergere
  18. Impartsesc aceeasi opinie... am votat cu Antonescu si practic l-am ajutat sa-mi negocieze votul cu Ilici&co. Imi pare rau, dar si eu sper ca Basesu sa fi inteles ceva din asta, sa fi inteles ca daca nu-l vreu pe vanghelie n-o vreau nici pe fi-sa, sa nu fie nici nastase si iliescu dar nici videanu si udrea. Desi sunt constient ca e putin probabil. Oricum, trebuie sa nu uitam ca chiar daca noi nu am fost comunisti, ei, toti pe care ii votam au fost. Ei inca sunt in curs de civilizare, si totusi sa nu uitam ca Basescu e un pas in fata, comparativ cu iliescu si vadim post-revolutionari. Pacat de Antonescu, cu toate ca nu m-a convins cu nimic, m-am lasat convins de tineretea lui si de opiniile unora cum ca ar putea fi un mare politician ulterior. A ratat sansa, eu a doua oara nu-l mai votez. Si mereu stau si ma intreb, cum ar fi aratat azi Romania fara mineriade si condusa macar 4 ani de Coposu. Eh...

    RăspundețiȘtergere
  19. Anne-Marie Blajan,
    Sa nu regreti niciodata. Ai facut ce ai crezut ca a fost mai bine.
    Si acum fiecare sa faca cum crede el ca e mai bine. Si sa nu regrete. Imi pare bine ca nu sint in pielea unora acum, mi-e teama ca unii care vor hotari acum intre "doua rele" vor hotari si pentru mine. Dar ... viata merge inainte, nu?
    Hai, capul sus, fara regrete. Votati; sau nu votati; minoritatea se va supune cuminte majoritatii ;) .

    RăspundețiȘtergere
  20. am 59 ani .. am trait si bine si rau...dar ca sa mai vad inca odata un cuplu de sot-sotie (mircea si mihaela )gen nicolae-elena ba chiar mai rau decat acel cuplu sinistru,ii stiu ce apucaturi au , mai bine il voi vota pe BASESCU... si nu numai de asta.. am copii si nepoti pe care mi-i doresc sa traiasca intr-o tara reformata ,cat de cat adevarata...geoana,iliescu,nastase ,vanghelie nu stiu decat sa distruga.....dupa acest examen cred ca si BASESCU va face mai putine greseli ,asa ca asta e optiunea mea....

    RăspundețiȘtergere
  21. Trei comentarii:
    1 - Nu vei gasi nicaieri un politician gen "reper moral". Corneliu Coposu a murit demult! 2 - Pentru ca exista idealisti ca tine, deranjati de orice virgula, prolifereaza dictatorii gen Basescu, care nu se sfiesc sa "calce pe gat" orice adversar, fara sa roseasca.
    3 - Daca un partid nu are peste 50% trebuie sa faca o alianta pt a guverna. Acum, singura alianta posibila este cu PSD si UDMR.

    RăspundețiȘtergere
  22. Interesant ce spune lumea pe aici.

    Am votat cu Iliescu pentru a-l impiedica pe Vadim sa iasa presedinte.
    L-am votat pe Base pentru ca am crezut ca va face ceva.M-am inselat.
    Am votat cu Crin pt ca Basescu e un mic Fidel in devenire, iar de PSD nu vreau sa aud.
    Intre Basescu si PSD insa, cred ca mai degraba votez cu PSD. Pentru ca NU cred ca Basescu se incapataneaza sa puna el prim-ministrul. Pentru ca Basescu nu a fost fair-play, si a tiparit afise cu referendum. Pentru ca Basescu a facut-o pe EBA europarlamentara. Pentru ca Basescu a facut-o pe Udrea ministra pe 2 ministere.

    Pentru ca avand de ales intre Basescu si PSD, nu vad nici un avantaj la Basescu. Vad in schimb certuri la nesfarsit cat timp nu se face cum vrea Base.
    La PSD stiu la ce sa ma astept, or sa mai vanda un Petrom, or sa mai dea un Tun, dar macar or sa dea ceva protectie sociala sa le fie mai bine parintilor mei si bunicilor.

    Intre doua gretosenii, mi se pare mai pragmatic sa o aleg pe cea care imi aduce ceva inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca imi amintesc bine ultimele numaratori de deputati, senatori, "independenti", UDMR-ul e suficient ca sa se constituie o majoritate. Asa ca Basescu castigator in turul 2 la un moment dat s-ar putea lipsi de PNL sau PSD. Dar... intai sa treaca de turul 2.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu am votat cu Crin si nu regret nici o secunda. Sunt un alegator care am votat dreapta tot timpul. Daca tu crezi ca Baselu' e de dreapta te inseli profund. In turul 2 vom avea 2 candidati de stanga, asta este realitatea, sa lasam vrajeala ca Basescu ar fi de dreapta.
    Tinand cont de prestatia jalnica a lui Basescu din ultimii 5 ani trebuie sa dau o sansa si altcuiva. Da, eu votant de dreapta il voi vota (cu inima stransa evident) pe gionel. Daca tu crezi ca as putea vota pe omul care efectiv si-a batut joc de liberali timp de 5 ani atunci te inseli.

    RăspundețiȘtergere
  25. Basescu ar fi priceput un astfel de mesaj daca ar fi scos sub 30%, dar nu a scos. Asa ca sunt sigur ca habar nu are (sau nu-i pasa) de miile de votanti din 2004 pe care i-a pierdut.

    Eu ma bucur in schimb ca n-am votat cu Crin; mi-o luam acum si mi-am luat-o destul cand a facut Basescu alianta cu PSD.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu l-am votat pe Crin. Doamne fereste, cum sa-l votati pe basescu dupa ce a facut? Pai inca un referendum de genul "sa reducem numarul de parlamentari la 0 si sa desfiintam camerele" si ne-am intors de unde am plecat acum 20 de ani. Lumea e proasta si voteaza orice ii suna bine. Democratia nu a fost niciodata un exercitiu agreat de oamenii inteligenti pentru ca intotdeauna au fost in minoritate. Basescu inca 5 ani? Mai bine Geoana.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cel mai bine ar fi ca alegatorii liberali sa fie lasati in pace sa decida singuri. Oricum nu pot sa cred ca vreunul din ei ar accepta o alianta PNL - PSD

    RăspundețiȘtergere
  28. l-am votat pe crin, l-am considerat cel mai mic dintre rele si am vederi liberale. basescu nu e de dreapta decat in masura in care cei de langa el FURA cu mana dreapta, si voi prefera un vot cu mana tremuranda pentru geoana scandalului perpetuu generat de basescu. nu cred ca psd-ul la putere va mai face ca in trecut, iar foamea generatoare de furtisag s-a manifestat plenar in pd-l in guvernul boc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Subtil mesaju'!Inainte de a scrie ceva m-am mai uitat o data la poza ta si m-am linistit ,erai rujata ,desi cam discret,deci nu o sa-l iriti pe base cind il tot pupi!

    RăspundețiȘtergere
  30. - nu mai vreau Boc, Pogea si Videanu...
    - cand apare un biletel roz, vreau sa aflu in 24 de ore, nu cand are interes seful al mare
    - nu vreau ca ministrul turismului sa fie si sef peste microfoane
    - vreau sa lupte cineva cu criza, nu sa-si puna perna in cap asteptand sa treaca (oare cand o sa le spuna B. soldatilor romani de pe fronturile din strainatate sa se ascunda sub paturi, daca razboaiele alea nu le-am provocat noi?)
    - nu vreau presedinte care vrea acum unicameral, apoi semi-cameral, sferto-cameral, doar-doar o ajunge la zero-cameral...
    etc etc
    Cu regret sincer, votez Geoana...

    RăspundețiȘtergere
  31. mi se pare mie sau sesizez ceva mai sus postacii pnl, orientati acum spre geoana? prea e acelasi stil, prea vin toate in cascada, ca de obicei. mai rasfirati, baieti, mai rasfirati.

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu sunt de acord cu Anonim @23nov 17:10. Basescu trebuie sa plece, chiar si cu riscul ca eu sa votez Geoana. In fond, sunt alegeri prezidentiale si voi ziaristii ar trebui sa faceti diferenta intre a vota dreapta si a vota un presedinte. NU este acelasi lucru in conditiile in care presendintele este doar un mediator conform constitutiei. Constitutie de care Basescu a uitat total. Ce zici Menaru, chiar ma intereseaza parerea ta.

    RăspundețiȘtergere
  33. Chestia cu dictatorul e de departea cea mai deranjanta poveste pe care foarte multi mizeaza in ultima vreme. Pe bune, dictator? Cand ati mai vazut un dictator SUSPENDAT de parlament? Cand ati vazut un dictator sa fie tocat zi de zi timp de ani buni de o buna parte din presa? Daca Basescu e dictator, atunci Iliescu ce e? Nastase ce e? Chiar nimeni nu-si aduce aminte perioada 2000-2004? Dar de 1990-1996? Ar fi permis un dictator precum Basescu ca oameni importanti din jurul lui sa fie demascati (cel mai bun exemplu ce imi vine in minte e legat de Mona Musca, numai de aici poti sa vezi cat de aberanta e toata teoria asta).

    RăspundețiȘtergere
  34. Foarte tare, Daniel, te platesc bine?

    RăspundețiȘtergere
  35. Dupa cum foarte bine poti sa vezi, nu eu sunt cel anonim. :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Unii au memorie scurta sau poate sunt prea tineri.Eu am trait si in comunism si nu am cum sa uit.Daca nu pica Ceausescu eram terminat.Am avut probleme cu securitatea,etc..nu povestesc acu.
    Asa ca nu pot uita si totdeauna am votat impotriva in '90,'92 si asa mai departe.
    Nu pot sa votez cu Geoana si nu inteleg tactica PNL-ului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce nu poti sa intelegi? Cu cine sa faca o majoritate? Tara asta trebuie condusa c-a fost secatuita in ultimele luni de prostie, incompetenta, udrese si ritizipoance, marlania si nesimtirea duse la extrema. Pana si pesedeii au mai mult bun simt cand fura si trebuie sa recunoasteti ca sunt mai competenti. 50% din erorile grave ale guvernului boc1,2,3 bis tine de prostie pura, dincolo de hotia clicii portocalii. de mult o astfel de adunatura nu a adunat atatzia profitori si impostori. dincolo de rele, vor sa-ti mai ia si judecata pe care-o mai. cum ca de exemplu 2 milioane de persoane manipulate grosolan inseamna "poporul suveran". Cu jale , tristete , amaraciune si revolta voi vota Geoana.

    RăspundețiȘtergere
  38. Corect. Cu aceeasi jale si amaraciune voi vota Geoana desi optiunile mele sunt aproape de extrema dreapta. Dar cu Ritzi, Udrea si Boc nu se mai poate

    RăspundețiȘtergere
  39. Impozitul diferentiat, combinat cu statul lui Nastase, insemna o "invitatie la dialog" (pe romaneste santaj generalizat, coruptie si concurenta neloiala). Aceeasi diferenta, din pacate, intre ce zice Crin si ce face Crin. Imunitatea lui Nastase, legea pensiilor, a salarizarii unice sunt cazuri in care a votat cu statul santajist. Renegocierea deal-ului cu FMI care i-a unit pe Crin si pe Geoana n-ar duce la nevoia reintroducerii impozitelor diferentiate? Vrem sa-l taxam pe Basescu pentru Ritzi si Udrea si ne punem portofelele si salariile la bataie. Cum poate avea cineva incredere in ce spune Geoana acum, alt lucru de mirare.

    RăspundețiȘtergere
  40. am votat crin si il apreciez ca nu a cedat "farmecelor" desuete ale lui basescu post turul 1. acum votez geoana pentru ca vreau un premier neamt.

    RăspundețiȘtergere