marți, 20 octombrie 2009

Premierul desemnat are probleme cu traficul din Bucuresti

Am savurat in redactie declaratiile premierului desemnat Lucian Croitoru: a spus ca va lua putin intrebari pentru ca va trebui sa ajunga la Parlament la intalnirea cu partidele politice si ca traficul in Bucuresti e dificil. ceva in genul asta.

Vorba lui Cristi, colegul meu, probabil e singurul premier roman care are probleme cu traficul.

Ma intreb daca masina pe care a primit-o nu are si girofar, pentru a-si face loc prin traficul bucurestean. COMPLETARE: Un coleg imi spune ca are. :) Deci problema traficului ar parea rezolvata?:D

Oricum, mi s-a parut simpatic, haios, chiar. Are asa.... o candoare in declaratii. O noua mostra: "M-am gandit de ce a oferit Constituia zece zile (n.r. premierului pentru formarea echipei si a programului de guvernare): pentru ca e o treaba destul de grea si, in intelepciunea sa, Constitutia a dat zece zile. Le voi folosi pe toate."

2 comentarii:

  1. Cineva intreba pe un sait " de ce nu renunta basescu la ambitia de al desemna pe croitoru in functia de Prim-ministru" astfel s-ar debloca actuala criza politica. raspunsul a venit repede..

    "Tu ai renunta la interesul national pentru interesele individuale si de grup, gen Grivco. Daca ai renunta la interesele nationale si ai lasa tara pe mana hotilor te poti numi un tradator. Basescu are nevoie de sustinerea noastra ca sa poata sa infranga balaurul coruptiei care suge sangele acestei tari. Daca renunta el, nu mai avem nicio sansa. Deocamdata este singurul om care are o sansa sa scape Romania de tradatori si nu are voie sa renunte la aceasta sansa.
    Tara este pe ultimul loc in interesele lor.(PSD,PC,UDMR,PNL) Toti acestia au trecut pe la scoala de DEMAGOGIE a d-lui Voiculesc (antena 123)
    urmariti sondajul pe: http://demnitar.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucian Croitoru este o prezenta decenta intr-un vacarm al maimutarelilor de diverse orientari, nuante si egocentrisme politice. Bineinteles, nu poti cunoaste un om din cateva declaratii si-o discutie televizata. Dar macar tinuta sa ofera pana acum un exemplu de civilizatie de care spatiul nostru public duce mare lipsa. Va fi probabil un episod pasager, menajeria politica vrea inapoi pe scena, cat mai curand. Pacat.

    RăspundețiȘtergere